Milyen otthoni fogfehérítő készletet vegyek?
Figyelt kérdés
A fogorvosom azt mondta, hogy az otthoni fogfehérítés ugyanolyan megbízható és sokkal olcsóbb, mint az orvosi. Aki használt már ilyen készletet, kérem írja meg, az övé milyen, milyen tartozékai vannak, mennyibe kerül, milyen volt a hatása. Köszönöm!2010. nov. 26. 17:36
1/6 anonim válasza:
A dr. Fresh fogfehéritő szett otthoni alkalmazásra való. 7 napon keresztül napi 15 percen át használva vakítóan fehér fogszín érhető el. 3990 Ft.www.blikk.hu.centrsource.com Szolgáltató:DrWhite Hungary kft. Bp. Nagydiófa u. 3.
2/6 anonim válasza:
A kategóriák közül, a szépségápolást nyomd meg,ha rámész az oldalra.
3/6 anonim válasza:
Majd írd meg kérlek,hogy valóban olyan fehér lett-e:))
4/6 anonim válasza:
Csak akkor próbáld ki, ha nincsenek elől tömött fogaid, és koronáid, mert azokat nem fehéríti ki, azokat a fehérítés után ki kell cseréltetni. Az pedig plusz pénz, és nem is kevés. Én nem használtam,mert nekem pótlásaim vannak elől.
5/6 anonim válasza:
Én még nem tapasztaltam, nem is használtam.
De leírnám a véleményemet. Tehát! Nekem a legjobban a szódabikarbóna vált be, nagyon szép fehérré tette a fogaimat, körülbelül 3x fogmosás után. :) Nagyon olcsó, 40, 50 forint körül van, de mégis nagyon hasznos. Nincsenek mellékhatásai.
6/6 sunnyogo válasza:
Én a www.otthonifogfeherito.hu oldalról rendeltem otthoni fogfehérítőt készletet. Könnyen használható volt, nagyon szépen kifehérítette a fogaimat, már 1 óra után láttam, hogy fehérebbek lettek. 6.990 Ft-ért vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!