Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsesség fog kihúzatása?

Bölcsesség fog kihúzatása?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje nőnek a bölcsesség fogaim. 3 db nagyon szépen nő, és normálisan állnak, nem is fájnak.

A 4. viszont ferdén nő, az a 4 ágú teteje nem felfelé áll, hanem oldalra, csak 2 látszik ki belőle, a másik 2 nyomja az előtte lévő fogamat.

Ezzel még nem is lenne probléma mivel kb 3 havonta fáj max 1 hétig, de mivel ferdén nő nem tudom annyira megmosni fogkefével, szoktam fogpiszkálóval tisztítani, de most már az sem segít.

Mivel már 3 napja fáj (ennyire még 1szer sem fájt) ezért megnéztük itthon, és anya szerint lyukas.

Mit csinál vele a fogorvos? Kihúzza vagy betömi?

Nagyon fájnak az ilyen kezelések?

2010. nov. 23. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ki fogja húzni ha ferdén nő.

Nem fog fájni, legalábbis én semmit sem éreztem, amikor kihúzták a 2 felsőt.

2010. nov. 23. 23:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ki fogja húzni,de tényleg nem fog fájni.
2010. nov. 23. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Ki fogja húzni, de nagyon óvatos kezek kellenek hozzá, mert sokkal mélyebb a gyökere, mint a normál fogaknak és könnyebben is törik.

Páromnak olyan rosszul helyezkedett el, hogy semmi fogása nem volt, alig tudott ráfogni a doki, és miközben húzta, szétroppant a fogóban a fog és beletörött.Nem a doki volt a hibás, a fog volt ennyire sz*r.

Másnap: széjsebészet.

Neked több szerencsét hozzá!

2010. nov. 23. 23:21
 4/4 anonim ***** válasza:
*szájsebészet
2010. nov. 23. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!