Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 10 éves korig szoptam az...

10 éves korig szoptam az ujjamat és most az alsó fogsorom kissé befelé áll! Ezért most kell fogszabályzó! Belülre rakják vagy kivülre vagy, hogy? Az ár is érdekelne még!

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 22:36
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem annak idején kívülre rakták, de nem változott rajta semmi.
2010. nov. 21. 23:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló problémával volt fogszabályzóm. Körülbelül 2 évig volt meg, de csak éjjel kellett használnom, esetleg napközben csak otthon, mert nem olyan volt, mint a rendes fogszabi. Úgy néz ki, hogy van két "kígyófog" (ott így hívták, ez a rendes neve) elöl, ami akadályozza, hogy az alsó állkapcsod hátrébb menjen. Belülre rakták nekem, elöl csak egy drót látszott a fogaim körül. Elég csúnya volt, sokat kellett vele szenvedni, de nekem megérte, mert segített. Hogy őszinte legyek, én sztk-ra csináltattam, anno (6-7 éve) 4000 Ft volt maga a készülék.
2010. nov. 22. 10:21
 3/9 A kérdező kommentje:

Aha,értem! Nekem is ilyen kéne akkor!

És neked is azért nőt befele ,h szoptad a ujjad? :/

És a felhelyezés és a leszedés fájdalmas?

2010. nov. 22. 14:29
 4/9 anonim válasza:
Én is szoptam az ujjamat, ezért tettek fel fogszabályzót. Nekem kívülre. 75 000 FT/ív és havi 4500 FT, de attól is függ, hogy hol csináltatod.
2010. nov. 24. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, azért nőtt befelé. De nem fáj, mivel ez kivehető :D Szal este betettem, azzal aludtam, reggel pedig kivettem. Kaptam hozzá egy csini tokot is, tehát volt hol tartani:P
2010. nov. 24. 22:27
 6/9 anonim válasza:

Nekem nem az alsó, hanem a felső két első fogam csúszott el ugyan ez miatt 1 cm-rel, most fogok németországban felső fogszabit kapni rá, itt 3000 Euro az egész cucc, húzásokkal együtt, de az egészet állja az állam, elméletileg, ha még idén felrakják.Hát remélem felrakják!

Nagy szerencsém van vele!

2010. dec. 13. 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:

én is szoptam az ujjamat, nekem kifele nőtt. 2hónapja van fogszabályzóm. kívülre rakják, de valószínű állandó lesz.

enyém 130.000Ft vt. de ez porcelá (alig lehet észrevenni mert fehér és 10000-rel vt drágább mint a szokásos)

2010. dec. 13. 20:52
 8/9 Annabella Azral válasza:
ADVANSYNC MUSZÁLY LESZ!!! SAJNA :( BARÁTNÖMNEK VOLT, NAGYON SZÍVÁS VOLT... FÉM SÚRLÓDÁS ÉS KATTOGÓ HANGJA VOLT, TÖRTE A SZÁJÁT, ÉS ROHDT HANGOS VOLT AZ A SÚRLÓDÁS!!! ÉS AMIKOR RÁHARAPOTT (ALSÓ FELSŐ FOGSOR EGYBEKÖTVE) K###A SZ#R VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. dec. 19. 18:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Uhh... de para:/ Akkor ez nem kis pénz lesz!!
2010. dec. 20. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!