Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha a lyukas fogba belemegy...

Ha a lyukas fogba belemegy valami az kijön valahol? A véréramba távozik? Vagy ott marad a lyukban?

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Ott jöhet ki ahol bement vagy ha nem jön ki, akkor elrohad.
2010. nov. 19. 10:18
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Ott marad a lyukban vagy ha annyira mély a szuvasodás már, hogy elér a gyökérig, akkor a gyökérbe.. belegondolni is rossz... menj mielőbb fogorvoshoz, ha lyukas a fogad, iszonyatos fájdalmaid lesznek, ha halogatod és akkor már csak a húzás segít! Arról nem is beszélve, hogy a gyulladásban lévő fog nagyon súlyos betegségeket okozhat, még a szívizomra is rámehet és ez komoly!
2010. nov. 19. 10:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Jujj tényleg rossz belegondolni is.Rendes vagy hogy leírtad.
2010. nov. 19. 10:56
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Én is hallottam ilyenről. Tényleg nem játék :( ....

Mindenféle hülyeségből lehet az embernek mindenféle hülye baja. Éljen a teremtés csúcsa!!! :)

2010. nov. 20. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha a másik oldalon van kimeneti nyílás, akkor kijött. xD Ha nem, akkor beindul az evolúció, és kimászik a saját lábán.

Minél jobban begyullad, annál kevésbé hat a fájdalomcsillapító, menny orvoshoz! :P

2010. nov. 24. 10:21
 6/8 anonim válasza:

Tény és valo, hogy fogorvoshoz kell menni, de az hülyeség h a vérkeringésbe kerül. Ha sokáig ott marad az ételmaradék, begyüllad, és befertőződhet. Amugy az emberi szervezet védekezőképessége miatt nem kerülhet be a vérkeringésbe. Ha be is gyullad, az csak azért van mert megprobálja "kilökni" onnan.

Menj orvoshoz aranyoskám!

2010. dec. 8. 07:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Hallgattam rátok és elmentem a fogorvoshoz.És minimális fájdalom volt,szóval nem volt elviselhetetlen.Kb annyi volt mint egy szúnyogcsípés.Komolyan.S ez a mélyebb lyuknál volt.A közepeseknél meg SEMMIT NEM ÉREZTEM.Szinte még kellemes is volt a kezelés.Közben beszélgettünk.Már amenyire szerszámokkal a számban tudtam beszélni.S nagyon jól betömte a fogamaimat a fogorvos úr.Le is írom a nevét:Dr Krafcsik István!Nagyon jó fogorvos mások szerint is.S nagyon jó ember.
2011. jan. 13. 15:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Mélyebb lyuk a francot... Mert időben mentél. Nálam a "mélyebb lyuk" azt jelenti, hogy már gyökérkezelés kell, mert fertőződött a gyökércsatorna is. Amiről pedig írtam, hogy nem hat a fájdalomcsillapító, az még ez után jön, ha ezzel se mész, mert akkor a fertőzött gyökércsatorna egyre jobban begyullad... Ezt ajánlom mindenkinek elkerülni.
2011. jan. 31. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!