Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 2 napja van egy seb hátul az...

2 napja van egy seb hátul az ínyemen, alig tudok enni és fáj, kb. mikor fog elmúlni?

Figyelt kérdés

Nem tudom mitöl lehet. Van, hogy véletlenül megharapom az ínyem de ez annyira hátul van, hogy az alsó fogsorom hátul takarja is.

Ha kitátom a szám folyamatosan ilyen szúró, csípö fájdalmat érzek, enni is alig tudok :(

2010. nov. 18. 15:31
 1/3 anonim válasza:
Szerintem amiről te írsz azt aftának hívják, ugyan ilyet érzek most én is már több mint egy hete. Nekem semmi nem használt. Kitartást!
2010. nov. 18. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Öblögess jó erősre főzött kamillateával, de kb 10 nap múlva múlik el spontán, ha az aphta.
2010. nov. 19. 15:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Ma már kicsit jobb mint az elözö 3 napban, most ha kitátom a szám akkor már nem fáj. Szerintem nem fogom piszkálni, mert lehet, hogy elkezdett begyógyulni.
2010. nov. 19. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!