Milyen gyakran (és mennyi ideig) töltitek az elektromos fogkeféteket?
Figyelt kérdés
A kérdés értelemszerűen azokhoz szól, akik elektromos fogkefét használnak. Nekem a régi tönkrement év elején, 5-6 éves volt legalább. Azt heti 1-2x töltöttem 2-3 órán keresztül. Az újat kéthetente rádugom, 24 órát ír töltési időnek, de kb. 22 óra alatt feltöltődik, megszűnik a villogás. Csak este szoktam vele fogat mosni, max. másfél percig. Szóval a kérdésem a fenti, ill. márkát is írhattok (az enyém Oral-B/Braun).márc. 26. 01:27
1/2 anonim 

válasza:

Ugyanilyen márka, nincs rajta semmi, ami villogni tudna. Állandóan töltőn van. Legalább 8 éves.
2/2 anonim 

válasza:

Nekem is Oral B van. A tartója egy töltő úgyhogy igazából folyamatosan tölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!