Ki fogják húzni a fogam elől/felől?
Figyelt kérdés
Erről a fogamról lenne szó
És letörött a kettő között egy darab.. :(
És mindenki azt mondta nekem hogy nem lesz fogam mert kihúzzák és fogatlan leszek,ez igaz??
Vagy meg csinálják?? SEGITSÉG
2010. nov. 9. 17:46
12/21 anonim válasza:
nem szólunk de én meg tudod milyen vagyok? 2szer húzták iki eddig fogam és mind a 2szer nagyon sírtam nagyon fájt és azóta nem engedem kihúzni a fogam múltkor anyu elvitt a fogorvoshoz azt mondta h ezt sürgősen ki kell húzni mert mit tom én és nem engedtem de mivel addig húzta már távozás ig kaptam egy csomóérzéstelenítőt Xd elmúlt a fájás és 2 napra rá kiesett fogam xd
13/21 A kérdező kommentje:
:) Akkor pont szerencséd volt.... De nem tudom hogy neked elől húzták-e ki vagy esett-e ki de mivel csont fog nagyon félek
2010. nov. 9. 20:01
14/21 A kérdező kommentje:
Középen kicsit látszik is hogy fekete nekem de csak egy nagyon picit
2010. nov. 9. 20:01
15/21 anonim válasza:
Dehogy húzzák, max. gyökérkezelik, de még az sem valószínű. Bár a feketeség nem jó jel, de ha nem fáj, akkor még nem ért ideget, szóval elég a tömés.
16/21 A kérdező kommentje:
NEM fáj,hála istennek :)
2010. nov. 10. 13:51
17/21 A kérdező kommentje:
Megcsinálták most már nem fekete
2010. nov. 13. 16:00
19/21 A kérdező kommentje:
köszi
2010. nov. 13. 21:03
20/21 anonim válasza:
Akkor ezek szerint elég volt a tömés. :)
Gratulálok én is, ezentúl aztán 6 havonta látogasd meg a fogdokit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!