Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogíny gyulladásra mit javasol...

Fogíny gyulladásra mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Szerintem már 3-4 éve fogínygyulladással szenvedek, használtam már sima listerine szájvízet tudjátok abból a kék, ugyan ebből gyártottak külön fogínygyulladásra is az ilyen piros színű, ezen kívül már löttyöt is ami megint fogínygyulladásra jó, parodontax fogkrémet is használok és még is fogmosás közben vérzik állandóan az ínyem. Fogkő eltávolításon is voltam már azóta eltelt félév, de semmi változás. Van fent elől két koronám ami kb 5-6 éve van fent lehet alatta van begyulladva és cserélni kéne? Vagy csak paranoiás vagyok? Mind1, viszont ti mit ajánlotok? Kinek mi segített ebben az esetben?
tegnap 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Elektromos fogkefe, fogselyem, Elmex. Gingisollal lehet kenegetni mellette. C vitamint és flavonoidokat is szedhetsz. Pár héten belül javulnia kellene.
tegnap 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Az Elmex tényleg nagyon jó, és a fogmosást ne végezd túl erősen, csak finoman, de alaposan. Közepes vagy puha sörtéjű fogkefét használj, mert a keményebb könnyebben felsérti az ínyed (főleg ha erősen mosod a fogaid), és amiatt is vérezhet.
tegnap 22:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Elmexből fogkrémet vagy szájvízet javasoltok? Egyébként használok fogselymet, de semmi.
ma 00:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Listerine gum protect/clorhexidrin

Meg orvos, ha évek óta gond van

ma 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!