Mitől lehet bőrkinövés az ínyemen?
Figyelt kérdés
Most vettem észre, hogy van egy bőrkinövés az ínyemen. Ha hozzá érek picit fáj. Nem dohányzom, szerintem nem sértettem meg semmivel. Mi lehet ez? Volt már másnak is ilyen?ma 18:17
1/7 anonim válasza:
lehet be van gyulladva, várj vele ha nem mulik el akkor menj el orvoshoz
2/7 anonim válasza:
Volt nekem is, de elmúlt. Figyeld, hogy a tiéd elmúlik-e, és ha egy hónap múlva is meglesz menj orvoshoz.
3/7 anonim válasza:
Ez érdekes. Azt gondolom, hogy ott legfeljebb nyálkahártya van, nem pedig bőr...
4/7 A kérdező kommentje:
Olyan mint egy kis bőr darab. Sose volt még ilyen
ma 19:06
6/7 anonim válasza:
Hol van? a fogsor alatt/felett, vagy az arc belső részén a szájban? Ha az utóbbi, akkor megharaphattad, akár álmodban is.
Vírus is tud ilyent okozni, ha nem múlik el, menj orvoshoz. De el szokott múlni magától pár nap alatt.
7/7 A kérdező kommentje:
Fent van az ínyem tövében, fogsor felett. Az ínyem és az ajkam találkozásában. Remélem így érthető.
ma 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!