Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül kb. egy fogfehé...

Tinker Bell kérdése:

Mennyibe kerül kb. egy fogfehérítés?

Figyelt kérdés

Elég sárgák és foltosak a fogaim, sajnos és kezd egyre jobban zavarni.

Nem cigizek, úgyhogy attól nem lehet. A fogorvos mondta, hogy valószínűleg attól a tablettától sárgák amit az oviban evés után kaptunk.

Segítsetek, hogy mennyibe kerül átlagban egy fogfehérítés?

2010. nov. 7. 20:35
 1/8 anonim válasza:
Ez kész :D
2010. nov. 7. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Irányáat nemtudok mondani , de ugy kábé 1500-től 4000-ig

ami azt jelenti,hogy egy BMW belefér.

De ha Virágh professzórurhoz fordulsz , ingyééé ' megcsinálja ! XD

2010. nov. 7. 20:46
 3/8 anonim válasza:
20 ezer körül van szerintem :/
2010. nov. 7. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:

amit drogériákban lehet kapni kb.4-5000 Ft.

De azok nem tartanak olyan sokáig,viszont magadnak is meg tudod csinálni.

Ha fogorvoshoz mész,akkor az tényleg olyan vakító fehérre csinálja,de az kb. 50ezer.Te tudod melyiket engedheted meg magadnak.

2010. nov. 7. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Zselés fogfehérítés: Éjszaka kell azt hiszem 2 hétig sínbe aludnod,amibe te magad teszed bele a fogfehérítő zselét.

30.000Ft Én is megcsináltattam,Nekem nem hozott túl nagy sikert,de valami javulás azért látszik.

Lámpás fogfehérítés: Orvosi rendelőben történik,pontosan nem tudom hogyan,de ez már 80.000Ft

Az árak mindenhol változnak! Pl:Az egyik fogorvos a zseléset 45-ért akarta csinálni. Egyértelmű,hogy nem mellette döntöttem. :)

Vannak még fogfehérítő fogkrémek,porok stb: Hát nem tudom.. Szerintem ezek is egyik embernek jók,a másiknak kevésbé.Attól függ mennyire sárgák a fogaid.Valaki örökölte,sajnos az ilyeneknek bele kell törődniük.

2010. nov. 7. 20:49
 6/8 A kérdező kommentje:

Ez igen! Milyen degenerált emberek vagytok ti? Minek válaszoltok, ha az IQtok nem éri el a 10et?

A többieknek köszönöm a válaszokat! Még meggondolom, hogy mihez kezdek. De azért elég szomorú, hogy ilyen összegek vannak, mert nem én tehetek róla, hanem az akkori fogorvosok hibájából lett ilyen!

2010. nov. 8. 10:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha pesti vagy menj el a Pannónia Dental fogászati rendelőbe és ott egy kedves doktornő 40.000 Ft-ért megcsinálja Neked. Az árban benne van a fogkő eltávolítás és polírozás is. Kb. 1 óra alatt kész. Rendelői lámpás téma...
2010. nov. 8. 15:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Ja!

A cím: XIII. Pannónia u. 35.-37. www.pannoniadental.hu

2010. nov. 8. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!