Fogszoritàs, fogcsikorgatás miatt fájt már valakinek a foga?
Én is fogszorítással küzdök, főleg ha sok stressz ért aznap.
Nekem általában a nap folyamán elmúlik, de ha nagyon összeszorítva volt egész este, akkor szinte egésznap kitart a fájdalom.
Köszönjük szépen a segítséget és a tippeket 4-es válaszoló. Igen, mindenképpen megakarom szüntetni, van sajnos több tömött fogam is, és azoknak biztos még jobban árt.
2-es vagyok. Még nem kezelem, de a fogorvosommal már beszéltem, Ő is azt javasolta, hogy a stresszen próbáljak csökkenteni, és egy éjszaki sín szerűséget is. De mivel lesz hamarosan fogszabályzóm, így abban maradtunk, hogy majd a fogszabályozós orvosommal megbeszélem mi legyen.
Hát annyira nem szokott vészes lenni, hogy gyógyszer kelljen. Heti 1x, néha 2x, viszont már annyira fáj, hogy csak a másik oldalon merek rágni.
Úgyhogy, így az én esetemben aránylag kibírható. Érdekes módon főleg az egyik oldalt érinti ez az összeszorítás jobban csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!