Emma21 kérdése:
Normàlis, h mèg mindig fàj? Meddig fog fàjni?
Figyelt kérdés
Csütörtök este gyökèrkezelte a fogam a fogorvosnő, ami enyhèn be volt gyulladva. Kiszedte az ideget, makd betömte ideiglenesen. Azt mondta h màsnapra(pèntek) nem kène h fàjjon, de pènteken is fàjt meg most is fàj. Tegnap hívtam a rendelőt, de nem vettèk fel. Nekem meg fàj , nem győzöm szedni a fàjdalomcsökkentőt.
Valaki azt mondta h normàlis ha fàj 1-4 napig, valaki azt mondta h nem normàlis h fàj, ìgy màr nem tudom kinek higyjek.
ma 17:20
1/2 anonim válasza:
Az a baj, hogy emberfüggő:/ nekem is fájt tök sokat, szinte az egész állkapcsom, ha már összeért két fogam, azt hittem bepisilek. Aztán elmúlt pár napig, majd megint visszatért. Másnak meg tényleg nem fájt, nem volt semmi baja. Tudom nem nagy segítség, de ezt most ki kell bírni. Viszont ha úgy érzed, hogy nem bírod, akkor menj a sürgősségire, hátha nálad más is van a fájdalom mögött!
2/2 A kérdező kommentje:
Elvileg 3 csatorna van 1 fogamhoz. 2 simàn ment neki a harmadik nem adta magàt csak nehezen.
ma 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!