Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályozó gumit ti könnyen...

Fogszabályozó gumit ti könnyen feltudtátok tenni?

Figyelt kérdés

10 hónapja van fogszabályozóm, most kaptam gumikat, amivel az alsó-felső fogaimat össze kell kötni. Annyira picik azok a kampó és vastag a gumi, hogy én alig bírom feltenni. Idővel könnyebben feltudom majd tenni? Vagy menjek vissza a dokihoz, hogy picit húzza kijjebb a kampókat?

A másik a fájdalom.. éjszaka nagyon fajt, le is kellett vennem egy idő után, és mindig arra riadtam fel higy magától csúszik előre az alsó állkapcsom, ahogy húzza a gumi. Nagyon erős gumikat kaptam így kezdésnek. Nyugtassatok meg, hogy ezt is megszokom majd mint az összes többi újdonságot. Nektek hogy ment?

#Fogszabályozó gumi
tegnap 14:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Egy idő után hozzászoksz, de addig is ha akarod akkor találj ki valami praktikát rá ami neked működik. Pl csipesz vagy horgolótű vagy ilyenek.

A fájdalmat egy idő után megszokod, de ha mondjuk 1-2 hét után is ugyanannyira fáj, akkor érdemes felhívni a dokit, hogy neked ez túl erős, kezdjétek alacsonyabbról.

tegnap 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!