Fogszabályozó gumit ti könnyen feltudtátok tenni?
10 hónapja van fogszabályozóm, most kaptam gumikat, amivel az alsó-felső fogaimat össze kell kötni. Annyira picik azok a kampó és vastag a gumi, hogy én alig bírom feltenni. Idővel könnyebben feltudom majd tenni? Vagy menjek vissza a dokihoz, hogy picit húzza kijjebb a kampókat?
A másik a fájdalom.. éjszaka nagyon fajt, le is kellett vennem egy idő után, és mindig arra riadtam fel higy magától csúszik előre az alsó állkapcsom, ahogy húzza a gumi. Nagyon erős gumikat kaptam így kezdésnek. Nyugtassatok meg, hogy ezt is megszokom majd mint az összes többi újdonságot. Nektek hogy ment?
Egy idő után hozzászoksz, de addig is ha akarod akkor találj ki valami praktikát rá ami neked működik. Pl csipesz vagy horgolótű vagy ilyenek.
A fájdalmat egy idő után megszokod, de ha mondjuk 1-2 hét után is ugyanannyira fáj, akkor érdemes felhívni a dokit, hogy neked ez túl erős, kezdjétek alacsonyabbról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!