Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek felvesznek így?

Szerintetek felvesznek így?

Figyelt kérdés

Felvételizni fogok a katonasághoz,de a fogaim nem a legfehérebbek.Ennek ellenére,nincsenek rossz fogaim,ami volt,azt is betömettem,nem állnak szanaszét,szép egyenletesek,de engem zavar a színe.:S

Tudom,hogy mindent nagyon komolyan vesznek,ezért szeretném olyan ember véleményét kikérni,aki ért hozzá.Ha esetleg porcelánhéjat rakatok fel,az kizáró ok?Vagy csináltassam meg a rendelői fogfehérítést?De azt hallottam nem tart sokáig és nem mindenkinek jó.Már volt egy zselés fogfehérítésem,de nem sokat segített!

Bunkók kíméljenek.

Köszönöm!

2010. nov. 6. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire sárgák, de nem hiszem, hogy ez kizáró ok lenne a katonaságnál. Ha már fehéríttettél, akkor felesleges újra, az sem lenne jobb. A porcelán héj meg nem tudom mennyire jó egy fizikai munkát végző embernél.

De annyira csúnya? Nem hiszem. Nem csak beképzeled?

2010. nov. 6. 13:54
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

Kürül-belül ilyen: [link] Lehet ettől világosabb picit!

2010. nov. 6. 14:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld magad túltenni azon, hogy nem a legfehérebbek a fogaid. Nincs ezekkel semmi baj. Az hogy kizáró ok lenne? Nem hiszem. Ha viszont biztos akarsz lenni a dologban, hivd fel az intézményt, és kérdezz rá.

Amikor pótlást csinál a fogorvos, odateszi a szinsablont a foghoz, hogy melyik szin is legyen a megfelelő.

Ha láttál már ilyet - vagy kérdezz rá a fogorvosodnál- látni fogod, hogy ott is van sötétebb fogszin is.

Sőt, a szemfogak általában sötétebbek, sárgábbak a mellettük levőknél. Ugyhogy ne izgulj, semmi okod rá.

2010. nov. 6. 17:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,nagyon megnyugtattál. :) (Y)
2010. nov. 6. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:

első vagyok: szerintem sincs semmi baj a fogaiddal :)

Megnyugodhatsz! :D

2010. nov. 6. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Sebaj egy kis fehérítő fogkrém és rendbe jön. Ha elégedetlenkedik a katonatiszt, megmondod neki, hogy a fogaid már felvették az álcázó terepszínt.
2010. nov. 7. 00:20
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindkettőtöknek.

Megnyugodtam. :)

2010. nov. 7. 09:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem is sárgák a fogaid!:) Szerintem ez ne zavarjon! Ha meg nagyon szeretnél fehérebbet, vegyél rezgős fogkefét, sokkal jobban tisztít, és így fehérebbek lesznek a fogaid:) Nekem az bevált:)
2010. nov. 7. 15:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Óh köszönöm szépen,aranyos vagy. :)
2010. nov. 7. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!