Szerintetek felvesznek így?
Felvételizni fogok a katonasághoz,de a fogaim nem a legfehérebbek.Ennek ellenére,nincsenek rossz fogaim,ami volt,azt is betömettem,nem állnak szanaszét,szép egyenletesek,de engem zavar a színe.:S
Tudom,hogy mindent nagyon komolyan vesznek,ezért szeretném olyan ember véleményét kikérni,aki ért hozzá.Ha esetleg porcelánhéjat rakatok fel,az kizáró ok?Vagy csináltassam meg a rendelői fogfehérítést?De azt hallottam nem tart sokáig és nem mindenkinek jó.Már volt egy zselés fogfehérítésem,de nem sokat segített!
Bunkók kíméljenek.
Köszönöm!
Nem tudom mennyire sárgák, de nem hiszem, hogy ez kizáró ok lenne a katonaságnál. Ha már fehéríttettél, akkor felesleges újra, az sem lenne jobb. A porcelán héj meg nem tudom mennyire jó egy fizikai munkát végző embernél.
De annyira csúnya? Nem hiszem. Nem csak beképzeled?
Szerintem próbáld magad túltenni azon, hogy nem a legfehérebbek a fogaid. Nincs ezekkel semmi baj. Az hogy kizáró ok lenne? Nem hiszem. Ha viszont biztos akarsz lenni a dologban, hivd fel az intézményt, és kérdezz rá.
Amikor pótlást csinál a fogorvos, odateszi a szinsablont a foghoz, hogy melyik szin is legyen a megfelelő.
Ha láttál már ilyet - vagy kérdezz rá a fogorvosodnál- látni fogod, hogy ott is van sötétebb fogszin is.
Sőt, a szemfogak általában sötétebbek, sárgábbak a mellettük levőknél. Ugyhogy ne izgulj, semmi okod rá.
első vagyok: szerintem sincs semmi baj a fogaiddal :)
Megnyugodhatsz! :D
Köszönöm szépen mindkettőtöknek.
Megnyugodtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!