Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fog pótlása mennyire lesz élethű?

Fog pótlása mennyire lesz élethű?

Figyelt kérdés
Kihúzták a felső hatos fogamat. Nem igazán látszik a hiány, maximum ha valaki direkt belenéz a tátott számba. Viszont szeretném pótoltatni, implant mellett döntöttem. Ilyen hátul is odafigyelnek, hogy szép pótlást kapjak, vagy nem lesz annyira élethű? Egy barátnőmnek egy alsó hatos fogán van korona, és azt mondta, hogy teljesen ki tudja szúrni fogmosás közben, hogy melyik nem igazi, ha belenéz a szájába.
ma 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
önmagának jó hogy tudja, átlagos hétköznapi ember nem fogja tudni. Nekem 5ös híd van bal felül, senki nem tudja a közeli ismerősökön kívül, hogy az nem eredeti fog. tükörben ugyanúgy néz ki mint a jobb oldal. Én viszont tudom, hogy az nem eredeti.
ma 21:32
 2/3 anonim válasza:
Nekem sajnos legelől van cirkon koronám (9db), arról ordít, hogy mű. Előtte valami sokkal olcsóbb volt, azon tényleg nem látszott. Szerintem azon múlik hogy milyen technikus csinálja
ma 22:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Én is nagyon félek, hogy műnek fog tűnni. Mondjuk nem tudom miért, mert hátsó fog. :S

Nekem szinterfém és cirkónium közül lehet választani. Vajon melyik a szebb?

ma 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!