A fogászati implantátumokról szeretnék tapasztalatokat, kinek milyen eredménnyel alkalmazták már?
Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 06:43
1/3 anonim válasza:
Nekem nincs, de azért sok mindent hallottam, olvastam róla.
Szóval van akinek bevált, és van akinek nem. Ha idős vagy, magas vérnyomású, ki is lökheti a szervezeted. Ha alsó állcsontba csinálják, akkor elérheti az ideget, na az nagyon rossz. Volt aki emiatt sírva ment vissza, hogy vegyék ki, mert annyira szenvedett. de láttam olyat is, akinek volt bent legalább 10, és boldogan élt vele.
Több orvos véleményér is ki kell kérdezni, és olyan helyre menni, ahol sok ilyet csinálni, és van tapasztalat.
2/3 anonim válasza:
Egy haveromnak van bent 10 éve, nem panaszkodik..mondjuk annyi hogy azt mondja nagyon meg kell mosni mindig mert könnyen begyullad az íny ott a környékén.
3/3 anonim válasza:
bocs, nem 10 éve, csak 5 éve, hülyevagyok... csak közbe beszélgetek barátommal és azt sem tudom már mit írok ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!