Mennyibe kerül magánrendelőben egy gyökértömés?
Figyelt kérdés
Üdv!
Szeretnék elmenni rendelőbe foggyökér kezelésre. Az iránt érdeklődöm, átlagban mennyibe kerül Budapesten? Mondjuk alsó és felső határa mennyi lehet? Nagy a különbségek vannak ezen említett szolgáltatás anyagi vonzatában egyes helyek között? Ajánlás, hova érdemes menni ?
2010. nov. 5. 23:51
1/5 anonim válasza:
Én szolnoki vagyok de olyan 5000-re mondanám. a tömés az 8-10.000ig terjed lyukmérettől függően
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ !
Csak maga a tömés annyi, amennyit írtál, vagy az egész kezelés, akárhány felvonásos is ?
Egyek mellett (röntgen, ideiglenes tömések stb) az ára a kezelésnek mennyivel növekszik?
2010. nov. 6. 00:15
3/5 anonim válasza:
Az előző válaszoló a sima tömésre gondolt, a gyökértömés jóval drágább. Nem mindegy, hogy melyik fogról van szó, annak hány gyökércsatornája van. Szerintem lehet úgy számolni, hogy csatornánként kb. 5000,- Ft + fedőtömés 8-10.000,- Ft. Ez azt jelenti, hogy egy hátsó rágófognál, aminek 3 csatornája van, összesen kb. 23-25.000 Ft.
4/5 anonim válasza:
Nekem a leghátsót csinálták, aminek 3 gyökere van, 15 000 volt a gyökértömés és 10 000 a fedőtömés.
5/5 anonim válasza:
Nekem háromgyökerűt csináltak 28 ezerért (van benne csap is, meg letört belőle egy kis darab, azt újraépítétették; ezek nélkül 25 ezer.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!