Miért nem vihetem el a kifizetett hídtagokat a fogorvostól haza? Véleményem szerint az enyém, kifizettem, elvihetem. Nem akarja odaadni a fogorvos, azt mondta nem teheti.A garancia nem érdekel.
Figyelt kérdés
tegnap 21:59
1/2 Ypszilon1980 válasza:
Ezt nem értem, hogyhogy nem adja oda, azt felragasztja a fogra nem?
2/2 A kérdező kommentje:
De én nem akarom, hogy többet hozzányúljon.
10 hónappal ezelött lecsiszolta felrakta. Most szedte le, mert vágtak, élesek voltak, kifelé álltak, magasak voltak, nem zárt a korona, stb... Szóval nagyon rossz munkát végzett a technikus.
Készen lettek az újjak, de szuvasodás van a két lecsiszolt fogamon (két fogorvos is leigazolta), de ö akkor is rá akarja ragasztani a hidat. Azért szeretném egy másik fogorvossal a szuvasodást kezelni és felragasztatni.
ma 00:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!