Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért nem vihetem el a kifizet...

Miért nem vihetem el a kifizetett hídtagokat a fogorvostól haza? Véleményem szerint az enyém, kifizettem, elvihetem. Nem akarja odaadni a fogorvos, azt mondta nem teheti.A garancia nem érdekel.

Figyelt kérdés

nov. 28. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Ezt nem értem, hogyhogy nem adja oda, azt felragasztja a fogra nem?
nov. 28. 23:19
 2/6 A kérdező kommentje:

De én nem akarom, hogy többet hozzányúljon.

10 hónappal ezelött lecsiszolta felrakta. Most szedte le, mert vágtak, élesek voltak, kifelé álltak, magasak voltak, nem zárt a korona, stb... Szóval nagyon rossz munkát végzett a technikus.

Készen lettek az újjak, de szuvasodás van a két lecsiszolt fogamon (két fogorvos is leigazolta), de ö akkor is rá akarja ragasztani a hidat. Azért szeretném egy másik fogorvossal a szuvasodást kezelni és felragasztatni.

nov. 29. 00:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ez így fura valóban. Nem tudom erre mi a szokás vagy milyen szabály van erre, mondjuk ha van is ilyen, akkor azt mutassa meg vagy mondja meg ez hol van leírva. Ragasztasd fel akkor ideiglenesben, menj el másikhoz, ő majd leszedi és megcsinálja rendesen.
nov. 29. 06:16
 4/6 anonim ***** válasza:

A másik fogorvos, ha egy csepp esze is van, biztosan nem fogja más által kreált hidat felragasztani, mert abban a pillanatban, hogy belenyúl, a felelősség az övé és ilyen előtörténettel ki az a bolond, aki át akarja vállalni a felelősséget? Azonkívül simán gondolhatja és teljesen jogosan, mert sokan csinálják ezt, hogy elhoztad a hidat ideiglenes ragasztóval, nem fizetted ki, mert az orvos jóhiszemű volt és azt gondolta, hogy visszamész a végleges ragasztásra és ott fizetsz, ehelyett te megkeresel egy másik orvos és a híd árának töredékéért felragasztatod vele. Ez sok ponton bukó sztori.

Ha elégedett voltál a második híddal, akkor nem értem, miért nem engedett, hogy beragassza az orvos, ha pedig nem bízol benne, akkor nem is szabadott volna másodszor is belevágni, elsőre leszedetni, pénz vissza és elfelejtitek egymást. Ez így lett volna tiszta. Ennek, amit most csinálsz van a legkevesebb értelme. Értem, hogy nem érdekel a garancia, de a másik fogorvost nagyon is fogja érdekelni, ha majd őt fogod zaklatni egy olyan híddal, amit nem ő csinált.

nov. 29. 10:08
 5/6 A kérdező kommentje:

2-es

Én is azt gondoltam, hogy felragasztatom ideiglenesen, elmegyek a másikhoz, leszedi, megcsinálja a szuvas csonkokat és felragassza. De ez azért nem ilyen egyszerü, mert nem üll rendesen a koronarész és már fogta az érzéstelenitöt, hogy beszurja, mert le kell faragni a (szuvas) csonkokból, hogy fel tudja ragasztani.

nov. 29. 12:02
 6/6 A kérdező kommentje:

4-es

A felelöség részt nem értem, mert mindent én fizetnék az új fogorvosnál, tudom, hogy garancia nincs. Ezt az új fogorvosnál már megbeszéltem.

Minden ki van már fizetve. Elvégre a fogorvos is sporolna, mert a garanciában kicserélt hidra nem kellene neki egy fillért sem költenie többé.

Menet közben jöttem rá, hogy nemcsak a technikus végzett rossz munkát, hanem a fogorvos is pocsék. Ês most itt vagyok két lefaragott csonkkal már 3 hete, ideiglenes koronák nélkül.

nov. 29. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!