Gócos a szemfogam, Parodontológiara kaptam időpontot ott helyre tudják tenni?
Eléggé súlyos gócom van és aröntgen alapján felül a bal semfognál és a mellette lévő belső fogamnál nincs is csont és gennyes.
Parodontológiara kaptam beutalót ahova hétfőn el is fogok menni.
Létezhet olyan hogy egy fogorvos nem tud vele mit kezdeni de a Parodontológia igen? Szemfogról van szó így azt nem veszíteném el , megoldható egy gócos szemfog tisztitása úgy hogy ne húzzák ki?
fuuuhaa 1es válasza jobban tetszik de neked 2 es sajnálom hogy így alakult és remélem nekem nem így lesz mert szemfog nélkül kicsit kellemetlen lenne.
Amit ma a fogorvos mondott hogy szemfog gyökere nem egyenes így van egy fogászati szemmel nézve elég nagy "űr" az így alatt ami olyan gennyes hogy csak na .... maga a fog amúgy jól néz ki viszont az így alatt a szemfog és a mellette lévő fognál eltünt a csont vagy felszívódott és arra kellene megoldéást találni hogy ezt hogyan lehetne megorvosolni hosszabb távon mert fog nélkül elléggé rossz lenne :S
Nagyon köszönöm már holnap mennék mert elvileg felhívtam őket így ha van beutalóm akkor azonnal meg is néznek viszont mivel callcenterbe dolgozok és vszeg szét fognak vágni :) jövőhét hétfőn már reggel ott is fogok kezdeni mert egész héten szabin leszek.
nagyon remélem hogy nem fogják a szemfogamat kihúzni mert az már elég csúnya lenne miközben külsőre patika állapotban van de attól még a gyökérnél lehet valami természetesen ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!