Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van egy mély vágás az alsó...

Van egy mély vágás az alsó ajkamon, mintha nem akarna gyógyulni, nézessem meg orvossal?

Figyelt kérdés
Pár napja fedeztem fel egy nagy mélyebb vágást az alsó ajkamon és elég csúnya meg feltűnő. De olyan mintha nem akarna meggyógyulni, a vágás mélysége miatt gondolom sok idő de lehet nem is tudna begyógyulni? Ilyenkor milyen orvoshoz kéne menni? Néha vérezget de nem annyira. Lehet össze kell varrni? Nem tudom mitől keletkezett. Hideg időre gondoltam, hogy akkor megrepedt, de ez túl nagy vágás ahhoz, nem is emlékszem, hogy megharaptam volna. Van amikor fájdogál de csak akkor ha pont úgy mozgatom a számat. Mennyi időt várjak ha nem látok semmi javulást? Mivel kezeljem, hogy ne legyen rosszabb? Használok ajakírt de nem tűnik jobbnak még...

tegnap 22:49
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

C vitamin, cink, A vitamin

Ezek hiányától lehet ilyesmi

Nekem A vitamin hiánytól volt hasonló.

tegnap 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!