Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyi a fogpótlás magán úton?

Mennyi a fogpótlás magán úton?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszak a fogaim le van törve sok ínyig, rohadt undorító. Meg szeretném csináltatni mert egy nőhöz nem merek hozzá szólni annyira gáz. Tudom drága lesz de mondjuk kell 10 fogat pótolni (csavaros) akár porcelán. Van itt valaki akinek csináltak már ilyet és tudja körülbelül mennyire számíthatok?

nov. 26. 16:34
 1/9 A kérdező kommentje:
Annyira rosszak a fogaim, ki vannak rohadva, letörve, hogy ez miatt nem merek elmenni de mostmár muszáj lesz.
nov. 26. 16:35
 2/9 A kérdező kommentje:
10 fog lehet keveset mondtam.. elől hátul rossz fent lent is.
nov. 26. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Nézz meg egy árlistát. Implantátum+felépítmény kb. 300 ezer. Nem kellett volna addig halogatni, míg mind elrohad. Több millió forint.
nov. 26. 16:45
 4/9 anonim ***** válasza:
És ez 1 fog.
nov. 26. 16:45
 5/9 A kérdező kommentje:
Az komoly... Gondolom nem egyben kell kifizetni nem? Ha nem egyben akkor az nem baj.
nov. 26. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet megmondani, nagyon sok mindentől függ, de milliós tételben gondolkodj. Sok helyen lehet részletekben haladni, ha nem tudod egyben kifizetni, de nyilván az sok idő... néhány helyen van részletfizetés lehetőség is.
nov. 26. 19:27
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem most 4et implantáltak huzással együtt 800k eddig és még ezután jön a fog
nov. 26. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha vannak olyan fogaid, hogy körhidat lehet rá készíteni, akkor olcsóbban meg lehet úszni. Szerintem 1,5 milla körül.
nov. 26. 20:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Tavaj csináltattam körhidat alul felül, kerámiából.12 pillér tartja, annyi jó fogam maradt. 1.7 milla volt egy kisvárosban. Most ugyanitt kb 2.1 millió.
tegnap 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!