Mit tegyek?Van okunk aggódni?
Figyelt kérdés
9béves kislányomnak az alsó fogsora körül (4 közül a 3dik) az egyik foga ami már nem tejfog picit kotyog.Valamire ráharapott.Aggódok.nov. 23. 21:40
1/6 anonim válasza:
Nem értem ezt a számolást. Elölről középről kezdve a harmadik, az a szemfog. Pont még tejfog szokott ilyenkor lenni.
2/6 A kérdező kommentje:
Az mar nem tejfog!Csak tudom,hogy mar lent a metszofogak mar nem tejfogak.
nov. 23. 23:21
3/6 anonim válasza:
A kotyog szó egyik jelentése sem használható fogra. Mit akartál mondani? Mozog?
Annyira mégsem aggódsz, ha nem magától értetődő holnap felhívni a fogorvost és neki megmutatni.
4/6 A kérdező kommentje:
Mozog kicsit!!!Majd felhívom igen,de nem hétvégen!Ezért írtam ide!
nov. 24. 14:29
5/6 anonim válasza:
Nyilván nem hétvégén, de annyi eszed lehetne, hogy nyilvánvalóan nem tudunk segíteni, hogyan tudnánk? Tudja a tököm, hogy mozog-e vagy sem, hiszen te magad sem tudod leírni (kotyog), ezek alapján jogos a feltételezés, hogy fingod sincs, maradó-e vagy sem, mit tudjam én, hogy volt-e akkora trauma, ami miatt indokolt- e a mozgás ,vagy csak frissen előtörő fog, ami miatt van némi mobilitása. Értem, már csak a kérdésed alapján is, hogy egy butácska, egyszerű nőszemély vagy, de azért egy józan paraszti ész, tehát megközelítőleg egy 80-as IQ (ugye alatta már mentálisan retardált valaki) legyen már ,ha gyereket akarsz nevelni. Hívd fel a fogorvost a mai napon és pont és itt van vége a történetnek, egészségügyi kérdésekben nem a gyakori a megfelelő platform.
6/6 A kérdező kommentje:
Na idefigyelj!Te engem ne oktassál ki!Mi a francnak írsz ide?Kötözködhetnéd van?Most azért mert úgy írtam le,hogy kotyog összedől a világ vagy mi?Elmondtam azt is,hogy nem tejfog?Azt is,hogy ráharapott valamire!Mit nem értel kedves?Na ide ne írj.És tudod kit butázz le...Na bye
nov. 25. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!