Bedagadt egy fogtól a fél arcom, holnap kihúzatom. Ilyenkor elmúlik a dagadás, ha egy fog csinálja?
Figyelt kérdés
2 napja fájogat egy fogam és a környéke, sajnos halogattam, mostanra bedurrant. Odaszóltam a fogorvosomnak, holnap kiszedi, ha nem menthető. Az arcom látszólag nem dagi, de kemény, és a fogam mellett van egy pukli. Ez le tud húzódni egy foghúzástól? Ugye nem lesz műtét? Már 3x újratömött fogról van szó.ma 16:22
1/6 anonim válasza:
Azért az nem teljesen így működik, hogy másnapra már teljesen ok-s leszel.
Ha a tüneteket okozó problémát a fogorvos megoldja, egy pár nap alatt helyre jössz.
2/6 anonim válasza:
valószínűleg elrohadt a fog belseje amin baktériumok megtelepedtek és rá is húzódhatott a csontra vagy ciszta alakult ki azt ki kell venni és antibiotikumot kell szedned különben nem gyógyul
3/6 A kérdező kommentje:
Hát ez guszta. Volt már egyébként egy cisztás fogam, ott is kikapták alóla a cisztát, de akkor nem dagadt be az arcom. Akkor ez valami durvább lesz? Félek rendesen🤣
ma 17:03
4/6 anonim válasza:
Ezt csak vizsgálattal lehet megmondani hogy pontosan milyen a kiterjedése !erre van cbct
5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem úgyis fognak csinálni, mert 4 hónapja kaptam az említett fogam helyére egy implantot, azt is biztos nézik akkor már, hogy hogyan rögzült.
ma 17:06
6/6 anonim válasza:
Nekem ma húzták ki, a gyökércsúcsnál kezdett púposodni, de csak fél mogyorónyi volt, de fájt, ha nyomkodtam. A kihúzott fogammal együtt a púpja is eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!