Hova érdemes mennem ezzel?
Sziasztok!
Múlt hét csütörtökön (október 14-én) voltam fogorvosnál, bal felül tömte a fogam. Kértem érzéstelenítőt, amivel eddig sosem volt gondom, nem fájt, meg sem éreztem. Most ahogy beadta már az is fájt kicsit, majd pedig éreztem hogy “terjed” a folyadék, ezt sem szoktam érezni. Mikor hazaértem kezdtem érezni, hogy dagad fel az arcom, de ezt még normálisnak véltem. Kemény is volt, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mivel azt gondoltam, hogy normális. Ezután még szombat reggelre sem ment le az arcdagadás, sőt lett egy kisebb lilás-zöldes folt az arcomon. Ekkor még mindig azt gondoltam, hogy normális, főleg, hogy vasárnap reggelre a dagadás már csak minimális volt, nem fájt, nem volt vele problémám.
Mára pedig ismét feldagadt, habár nem annyira, mint amilyen a kezelés után volt, de zavaró, mert fáj is. Mivel volt már többször arcüreggyulladásom, főként ahhoz a fájdalomhoz tudnám hasonlítani. Először azt hittem, hogy valamelyik fogam fáj, de nem. A számat sem tudom teljesen kinyitni, mert fáj, húzódik az arcom.
Ez még mindig normális lenne ? Vagy miért lehet ez? Esetleg rossz helyre adhatta az érzéstelenítőt?
Mit tudok tenni, hogy ne legyen ilyen kellemetlen? Illetve hova tudnék ezzel menni? Menjek be a fogászati ügyeletre, vagy a sima ügyeletre?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!