Mikor váltanál fogorvost?
pl. ha találnék egy jobbat.
:D kedves kérdező ennek a kérdésnek mi ez értelme?
Soha!! Nincs miért váltanom. Még letemben nem vtam fogorvosnál mert nincs lyukas fogam (hála). 2-3 az iskolában megvizsgálták és ennyi. De szabályzó nem ártana...
17f
Ha nem bizol benne, akkor azonal valts, mert soha nem ok nelkuli a bizalmatlansag!
En elkovettem azt a hibat, hogy keson valtottam fogorvost, mert elhesegettem magamtol a rossz megerzeseket, ez 3 fogam elvesztesebe kerult es 1.950.000,-Ft-ba az uj fogorvosnal. Ha ujra kezdhetnem, mar az elso jel utan azonnal lecserelnem. Soha ne ragaszkodj senkihez es semmihez, ha a legkisebb bizalmatlansagot erzed, a megerzesed nem fog megcsalni. Ne torodj azzal, hogy regota jarsz hozza, hogy barat, hogy csaladtag vagy ajanlottak. A te egeszseged, csak a megerzeseidre hallgass!
Ha hülye lennék!!A mostani dokim k...a jó fej,jó szakember,csak nem gondolod hogy átmennék egy pénzéhes sarlatánhoz csak mert mostanában divat mindenkiben csak a rosszat látni??
Ha érdekel megadom a cimét,de elárulom hogy már foglalt!(sajnos nem énáltalam!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!