Meddig fáj a bölcsesség fog helye?
Én is mosom de mióta kijött belőle ez a sokminden az éjjel úgy érzem büdös ez a lyuk. :/
Nem nagyon eszem mert az nagyon rossz meg félek belemegy a kaja nehéz így enni. Meg unom a főtt zöldségeket mást nem tudok megenni hogy ne menjen oda az étel. Azért is fáj a hasam. :(
Jó neked. Nem nyúltam hozzá. De nem hiszem, hogy tályog múlt éjjel kifolyt belőle minden.
Az előző bölcsességfogam húzásánál bevarrták teljesen a lyukat. 2 nap múlva már arra sem emlekeztem hogy húztak annyira nem volt semmi. Asszem be kéne mennem holnap az ügyeletre mert fáj most is és már nem bírom .
Beszéltem a dokival. Kedvesen leb@szott, hogy szájvizet használtam, és csak babafogkefével mostam óvatosan a sebet, szerinte erőteljesen kellett volna mosnom a lyukat normál fogkefével. Bizony isten nem normális. Ha ezt csinálom ömlött volna belőle a vér én meg sírtam volna a fájdalomtól.
Holnap délutánra adott egy időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!