Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Meddig fáj a bölcsesség fog...

Meddig fáj a bölcsesség fog helye?

Figyelt kérdés
Szerdán húzták ki lent bal oldalon a bölcsességfogamat.Azóta is fáj.Mindennap kb 2 gyógyszert beveszek miatta .Reggel és este.Ez normális?Hisz már eltelt 4 nap.

nov. 10. 21:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Én is mosom de mióta kijött belőle ez a sokminden az éjjel úgy érzem büdös ez a lyuk. :/

Nem nagyon eszem mert az nagyon rossz meg félek belemegy a kaja nehéz így enni. Meg unom a főtt zöldségeket mást nem tudok megenni hogy ne menjen oda az étel. Azért is fáj a hasam. :(

nov. 23. 22:28
 12/25 A kérdező kommentje:
Nehogy tályog legyen a húzas helyen azert kerdem,hogy szoktad e nezegetni a helyet.
nov. 23. 22:45
 13/25 anonim ***** válasza:
Igen. Valami fehér cucc van a lyuk belselyében körben. Azt mondta egy ügyeletes orvos hogy az valami réteg ami normalis hogy bevonja. Hogy nézne ki a tályog. Azt látnám kívülről? Mélynek tűnik ez a lyuk.
nov. 23. 22:58
 14/25 A kérdező kommentje:
Hat azt nemtudom hogy latnad el.De nkm nem volt feher cucc.Gumot erzel vagy vmit?
nov. 23. 23:23
 15/25 anonim ***** válasza:

Jó neked. Nem nyúltam hozzá. De nem hiszem, hogy tályog múlt éjjel kifolyt belőle minden.

Az előző bölcsességfogam húzásánál bevarrták teljesen a lyukat. 2 nap múlva már arra sem emlekeztem hogy húztak annyira nem volt semmi. Asszem be kéne mennem holnap az ügyeletre mert fáj most is és már nem bírom .

nov. 24. 01:07
 16/25 A kérdező kommentje:
Ha raneznenek megnyugodnal legalabb.En is azert mentem vissza.
nov. 24. 07:40
 17/25 anonim ***** válasza:
Kipróbáltam reggel egy új fajdalomcsillapítót. Most végre nem fáj. Délután lesz az orvosom meglátjuk mit mond. :/
nov. 24. 13:09
 18/25 A kérdező kommentje:
Majd írj.
nov. 24. 14:31
 19/25 anonim ***** válasza:

Beszéltem a dokival. Kedvesen leb@szott, hogy szájvizet használtam, és csak babafogkefével mostam óvatosan a sebet, szerinte erőteljesen kellett volna mosnom a lyukat normál fogkefével. Bizony isten nem normális. Ha ezt csinálom ömlött volna belőle a vér én meg sírtam volna a fájdalomtól.

Holnap délutánra adott egy időpontot.

nov. 24. 16:57
 20/25 A kérdező kommentje:
Akkor csak telón beszéltetek?Kovi leszek mit mondd.
nov. 24. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!