Hatalmas nyirokcsomó duzzanat az állkapocs alatt? Normális ez? Lásd a képen.
Figyelt kérdés
3-4 napja dagadt ekkorára, jelenleg fájdalomcsillapítót és antibiotikumot szedek rá. Várható, hogy lejjebb megy?
2010. nov. 5. 09:30
11/13 A kérdező kommentje:
Múlt pénteken már teljesen feladtam mindent (rettentő fájdalmak, magas láz, nem tudtam enni), elmentem a fogorvosomhoz rendelési időn kívül és megmondtam, hogy csináljon velem valamit (ha eddig nem javult a helyzet), mert nem bírom tovább. A számat alig egy centire tudtam kinyitni, de valahogy sikerült bejutnia, és ki tudta húzni a fogat. Azóta párosával szedem az antibiotikumot (már csak egy-két szem van), és napról napra szebb az arcom, lassan megint tudok enni normálisan, és azóta már lázam sem volt. Ez volt életem legrosszabb betegsége, nem gondoltam, hogy egy fog ennyire ki tud szúrni az emberrel.
2010. nov. 13. 15:26
12/13 Melodyna válasza:
Sziasztok!
Én most pont ugyanígy vagyok, csak a jobb oldalam van teljesen bedagadva! Tegnap jött elő, tuti bölcsességfogtól, mert az fájdogált eddig is, de nem vészesen! Ma megyek fogorvoshoz, remélem ki tudja szedni, mert alig tudom kinyitni a számat, meg enni meg nyelni! Nem is a fogam fáj, hanem a nyirokcsomóim! :S
13/13 A kérdező kommentje:
Szorítok neked, mert nagyon-nagyon pokoli volt...
2015. márc. 13. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!