Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Húzták már valakinek ki a...

Húzták már valakinek ki a csontfogát?

Figyelt kérdés
Nekem valószínűleg ki akarják, és igazság szerint borzasztóan félek!Sosem bírtam a fájdalmat, a fájdalomküszöböm nagyon kicsi =( ti, hogy viseltétek el ? Nagyon rossz ? Őszinte válaszokat kérek, szeretnék felkészülni rá ! És hallottam olyanokról, hogy elsorvadt ideg.Létezik olyan, hogy "elsorvasztják" benne az ideget, mielőtt kihúzzák ? Olyanról is, hogy közben félig elaltatják az illetőt tehát nem érzi csak ha felébred.Van valami ilyesmi megoldás ? Bocsi, hogy ha most nagyon nagy hülyeségeket hadartam össze, de borzasztóan félek, és bármilyen lehetőséget megragadnék azért, hogy ne fájjon annyira ! Válaszaitokat nagyon megköszönöm !
2010. nov. 5. 08:42
 1/5 anonim válasza:

Bocsi, én nem válaszolok, csak együtt érzek veled.

Ugyanis nekem 4-et is ki fognak húzni, 2 héten belül.

Nekem azért, mert túl nagyok a fogaim az állkapcsomhoz képest. Jah és még fogszabályzóm is lesz, szintén 2 héten belül.

2010. nov. 5. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
helyi érzéstelenitesben huzzak, ha a fogorvos jol tud erzesteleniteni, akkor nem faj, csak rossz a hangja meg tompa nyomast erzel.
2010. nov. 5. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs gyulladásban a fog, akkor azért rendesen kell hatnia az érzéstelenítőnek. Altatni csak komolyabb fogászatokon szoktak indokolt esetben aneszt. orvos mellett és kb. 80 ezertől kezdődő árral.
2010. nov. 6. 06:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Még annyit az előbbihez, hogy ha fáj is a húzás, jó esetben legfeljebb fél percet kell kibírni, utána már jó érzés, ha túl vagy rajta, még hogyha fáj is a helye egy darabig. Nekem már húztak ki jó néhányat, volt hogy jobban, volt hogy kevésbé fájt, de az biztos, hogy még mindig rettegek ezektől a beavatkozásoktól, mert én is nehezen tűröm a fájdalmat. Jövő héten húznak ki nekem is egy szemfogamat, ami gennyes a gyökércsúcsnál, tehát nem sok jóra számíthatok, a gyomrom összeszorul, ahányszor csak erre gondolok. Nálam jobban biztosan nem félsz Te sem, ha ez vigasztal. Na és persze a legtöbben így vagyunk ezzel.
2010. nov. 6. 06:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, és értem...sok sikert mindenkinek akinek nemsokára kihúzzák !
2010. nov. 8. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!