Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kiakadt az állkapcsom, mit...

Kiakadt az állkapcsom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Több mint két éve fogszabályzót hordok és most helyre is jöttek a fogaim, az állkapcsom is helyreállt és a két fogsor(alsó és felső) tényleg szépen illeszkedett egymáshoz. De tegnap este egy nagyobbat kattant ásítás közben és most az alsó fogsorom arrébb van csúszva. Kezdek lassan ki készülni mert nem tudom sehogy se visszaállítani és azt kezdem gondolni hogy az egész fogszabályzás és állszabályzás a semmiért volt. A fogorvoshoz csak 2 hét múlva mehetek, nem tudom kivárni. Mit tehetek?
tegnap 09:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
visszamenni orvoshoz, ha a fogaid is szetkoppantak indulhatsz 0-rol es perkalni kell valoszinuleg fel milkat - 1 milkat attol fugg mennyi ideig meg ilyen fogszabalyzot akarsz.
tegnap 09:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Menj be a legközelebbi kórházba, ott eligazítanak melyik osztályra menj ezzel a problémával, én biztos nem várnék ezzel a fogorvosra. Esetleg a háziorvosod hívd fel előtte mit tegyél , lehet kel beutaló. Vagy menj a sürgősségire, mond azt, hogy most történt és meg vagy ijedve.
tegnap 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!