SOS! Mi lehet ez a fogínyemen? Kép lent
Figyelt kérdés
Kép: [link]
Már 2 napja megfigyeltem, hogy a ball felén meg van duzzadva az ínyem, és gyulladtak is a fogínyeim. Mikor oda teszem a nyelvemet érzek ott olyan duzzanatot és véreset is köptem. Mi lehet ott szerintetek? Ugye semmi komoly?
okt. 27. 17:42
1/9 anonim válasza:
Én pont jobb oldalon látok valamit. Keress fel egy fogorvost, egyébként is időszerű lenne. Gondolom dohányzol. Itt senki nem fogja megmondani, hogy egy kis gyulladás vagy daganat. Mivel ezt megnézni szinte semmi idő, ha mondod miről van szó, biztosan napokon belülre adnak időpontot. Ne késlekedj, mert a legjobb esetben is csak feleslegesen aggódsz rajta.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem dohányzok
okt. 27. 18:02
3/9 A kérdező kommentje:
Mi lehet jobb oldalon az a fehér pont?
okt. 27. 18:05
4/9 anonim válasza:
Valószínűleg begyulladt a fogad es ott vezetodik le a gyulladas. Gyokekezelni kell azt a fogad, amelyikbol kiindult a gyulladas.
Ha megszivod, gondolom jon a veres genny belole.
5/9 anonim válasza:
A nagymetsződ és a kismetsződ között iszonyatosan be van gyulladva, lehet egy rakat íny alatti fogkőtől, odaékelődött ételmaradéktól, de azzal is összefüggésben lehet, hogy több lyukas fogad is van (és ez egy rossz minőségű kép, ha ilyenen látszik a szuvi, akkor azok nem is kicsik, meg mi lehet még…).
6/9 A kérdező kommentje:
Kezelték ezt a fogat 2 hónapja de akkor nem igy nezett ki.
Gondolod genny zacskó lenne ott?
okt. 27. 19:23
7/9 anonim válasza:
Igen, valószínűleg begyulladt az egyik fogad.
8/9 A kérdező kommentje:
De nem jön ki semmi folyadék
okt. 27. 19:33
9/9 anonim válasza:
Bár fotóról nem lehet teljes bizonyossággal megallapitani, az a pötty egy fistula-nyilasnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!