Hogyan ápoljam a fogaimat, ha állandó fogszabályzóm van? (gondolok itt:fogkefe, fogselyem, fogkrém stb. ) Miből mit használjak? Használhatok fehérítő szájvizet?
Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 20:33
1/5 anonim válasza:
Fogkefe és fogkrém. fogselymet nem tudsz és a fehérítésnek nincs értelme, mert a fogszabályzó alatt marad az elszinteződés.
2/5 anonim válasza:
Próbáld meg a fogköztisztító fogkefét, ennek a végén egy kicsi (cserélhető) körkefe van, ezzel ki tudod pucolni a készülék apró réseit.
3/5 anonim válasza:
mintha én írtam volna a kérdést :)
én is fogszabis vagyok,pár hete használok szájvizet és fogyselymet is.
parodontax fogkrémem van,és olyan szájvíz is,fogyselyen pedig dm-es :)
4/5 anonim válasza:
a rögzített fogszabisoknak van külön fogkeféjük.mert annak más a kiképzése tehát csak ilyennel tudod rendesen megmosni
ez kapható a fogszakorvosnál vagy gyógyszertárban
5/5 anonim válasza:
Én kaptam hozzá egy fogkefét,amivel rendesen fogat kell mosni.Egy másik kefét amivel a drótot kell megtisztítani és fogselymet is,hogy a brekettek közt maradt kis maradékok is eltűnjenek.Emellett használok még szájbizet is.A fogmosásom kb 20 percig is tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!