Honnan lehetne díjmentességet vagy legalábbis töredékéért megcsináltatni a fogaimat?
Katasztrofális állapotban vannak a fogaim,az első 4 csapos felépítésű ami folyton hullik szét !!
Most esett ki megint egy a bal oldalon kó látható helyen!!😭😭😭
A többi mind el van repedve az is idő kérdése mikor törik ketté!
Sajnos pedig folyamatosan csináltatom de mostanra mivel ilyen ku ……va drága a fogászat megfizethetetlen számomra!!
Már az sem érdekel ha nem tudok enni jobb is legalább lefogynék,de elöl legalább legyenek meg!😭😭
Nem tudom hova fordulhatnék
Ráadasul félek is nagyon a fogorvostól gyerek korom óta!!!
Én is gondolkodtam rajta hogy egy egészségügyi eszköz díjára méltányossági kérelmet kérjek, de annyi papír kell hozzá, hogy hagytam a f*szba az egészet, nem ért annyit az a 200 ezer forint sem, hogy az eszköz gyártójától kért árajánlatot csatoljam...stb Mert ez már komolyan nevetséges. Utána persze még mindig vissza dobhatják a kérelmet, ha nem tetszik nekik például az ár.
Egyszerűsíteni kellene ezt az egész folyamatot. De ugye nem is cél hogy ezzel a lehetőséggel sokan élni próbáljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!