Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Sos! Kihuztak a fogam es...

Sos! Kihuztak a fogam es nagyon latszik ha mosolygok?

Figyelt kérdés
Miota ki huztak folyamatosan sirok.. a szuleim azzal nyugtatnak hogy majd ossze huzodik es nem fog ennyire latszodni.. Kacagni nem merek.. Sajnos nem tamogatnak fog potlasban, penzem meg nincs mert kiskoru vagyok… bal oldalt a 12es kis orlofogrol van szo.. [link] minden fele keppen implantatumot szeretnek majd, nyaron elallok dolgozni, es akkor szeretnem megcsinaltatni.. ez milyen arban van?
okt. 14. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Idióta egy szüleid vannak. Az implantátum legalább 5-6x drágább mint egy gyökér tömés. A 10-es fog most 150 euró.
okt. 14. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát az annyira hátul van, hogy nem látszik. Amúgymeg ha hátra dobott fejjel röhögsz teli szájjal és meglátja valaki, na bumm. Kit érdekel? Jobb, mint egy pudvás fog. Szóval nyugi, a kutyát nem érdekli. Nem tudsz annyira vigyorogni, hogy a hátsó fogad hiánya látszódjon.

A fogpótlás meg dokinként eltérő. Van olyan fogtechnikus, aki olcsóbban dolgozik, más meg drágán. Kérdezd meg a körzetidet, hogy ő mennyiért vállalja?

okt. 15. 07:52
 3/6 anonim ***** válasza:

200-250 ezer forint kb. De a konzultáció sok helyen ingyenes, hívj fel egy rendelőt, érdeklődd meg, hogy milyen árban van a konzultáció és menj el. Annyi, hogy azert egy 20 ezer forinttal számolni kell, mert röntgent sokszor kérnek es csak az alapján tudnak bármit is mondani.

Zseb pénzed vagy valamid van? Tedd félre ezentúl.

okt. 15. 11:24
 4/6 anonim válasza:

Ha kiskorú vagy nem is készítenek implantátumot.

Én 18 éves vagyok, pótoltatni szerettem volna a hiányzó fogaim és megmondták, hogy 21 éves kor alatt nem igazán ajánlják az implantátumot, mert addig még az ember szervezete folyamatosan változik.

Nekem fogszabályzót ajánlottak a foghiány eltüntetésére.

okt. 15. 12:45
 5/6 anonim ***** válasza:

😃😃

Tehát kisgyerek vagy akinek kihúzták az utolsó előtti fogát és most azt hiszed majd össze fogsz gyűjteni több százezret egy implantàtumra :))) óriási!

Az első válaszoló meg élből lehülyézte anyádékat - ő nyilván fogorvos és így látatlanban tudja, hogy nem kihúzni hanem gyökérkezelni kellett volna :)))

Jaj olyan kis viccesek vagytok ti kisgyerekek :))))

okt. 28. 15:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, 17éves vagyok. Szerintem már ez nem anyira “kisgyerek”. Mellesleg nem itt kell leadnod a dühödet mert este nem tosztak meg.
okt. 28. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!