Megúszhatom gyökérkezelés nélkül, ha nem fáj? Kiesett a fogamból egy régi tömés, emellett pedig egy nagy szuvas lyuk is van rajta pont az íny mellett.
Figyelt kérdés
Félek, hogy annyira belefúr, hogy érinti a fogideget. :((
Szerintetek?:(((
Létezik olyan fogászati technika, amivel ez esetleg elkerülhető?
Nem akarok gyökérkezelést. :( Már volt és rossz tapasztalat :SSS
2010. nov. 4. 13:27
1/8 anonim válasza:
Ha nagy a lyuk, akkor nemigen. De a doki fogja tudni. Javaslom , olyanhoz menj, akit sokat dicsérnek vagy hallottál róla, hogy jól dolgozik. Aki nekem csinálta a gyökérkezelést (2 fog) egy fogat sem rontott el, egy sem gyulladt be utána. De az ismimnek -aki máshoz jár- nem jól kezelte ki, 1 hét múlva meg "berobbant".
2/8 anonim válasza:
"De az ismimnek -aki máshoz jár- nem jól kezelte ki, 1 hét múlva meg "berobbant"."
És honnan tudod hogy nem jól kezelte? Nem lehet hogy az a fog már nem volt megmenthető?
3/8 anonim válasza:
Nekem volt olyan fogam aminek oldalt az íny szintjében volt szuvasodása az orvos ügyesen kiköszörülte betömte és 11 évigf rágtam vele míg eltört. Oldalról nem lehet gyökeret kezelni!
4/8 anonim válasza:
Hát igazság szerint még menthető volt a foga, csak sajnálta rá a pénzt és elment egy sztk-áshoz. (Nem mindegyik kaptafára dolgozik, tévedés ne legyen!!!!) Én inkább kiadtam érte x forintot ( tömés és tömés között is van különbség, ezt a dokik tudják) , de az olyan is lett. Pontos, helyi röntgen lett róla, és 3 körben meg is csinálta.
5/8 anonim válasza:
Gyökérkezelés akkor van, ha gyulladás van. Ha csak lyukas, nincs.
6/8 anonim válasza:
Nekem azt mondták mindig, hogy a fogat addig kell csináltatni, míg csak lehet. HA kiesett a tömés, akkor gyökérkelezi, legalábbis nekem gyökérkezelte.
Vagy húzás... lehet választani,
7/8 anonim válasza:
Akkor gyökérkezelik, ha a szuvasodás elérte a fogbelet.
8/8 anonim válasza:
Jól megijesztettetek gyerekek:nekem is kiesett a tömés.Pontosabban a tömésnek egy része.Vagy lehet hogy a fogból tört le egy kis darab.Én gyökérkezelésről sokaktól azt hallottam hogy iszonyúan fáj.Hát félek menni.Pedig megszívhatom azt is ha nem megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!