Négy hónapja van koronám és még mindig érzékeny a fog . Háromszor ecsetelték az orvos szerint ha nem nyugszik meg egy hónap alatt még egyszer ecsetel. Nem lehet hogy máshogy kellene kezelni?
Figyelt kérdés
Mi lehet a baja és le kell szedni a koronát?
Keressek másik fogorvost?
szept. 30. 20:27
1/11 anonim válasza:
Mire érzékeny és hogyan? Hidegre, melegre, édesre, rágásra? Konkrétan erős fájdalommal jár, vagy enyhe érzékenység?
2/11 A kérdező kommentje:
Édesre és hidegre de csak az egyik oldal a belső fele.
okt. 1. 05:21
3/11 anonim válasza:
Akkor szokott ilyesmire érzékeny lenni, ha a fognyak szabadon/kint van. Azt az ínynek kellene fedni. Az is lehet, hogy a korona rövid, nem ér le az ínyig, főleg, ha az íny kicsit vissza is húzódott már.
5/11 A kérdező kommentje:
Hogy mit ecsetel nem tudom, talán az inyemet? de azt mondta novemberben is ecsetel még ha nem nyugszik meg.
Ha egy ecsetelés nem használt akkor nem fog a többi sem szerintem.
okt. 2. 16:37
7/11 A kérdező kommentje:
Nem. SZTK de hát fizettem ugye a korona nincs SZTK-n.
144.000 Ft volt. :(
De már jártam úgy hogy a magánba se nagyon bíznék.
okt. 2. 17:05
8/11 anonim válasza:
Én jobban bízom az SZTK orvosokban, de ezt most nem értem: lehet, hogy gyulladt az ínyed, azért ecseteli, na de havonta?
9/11 A kérdező kommentje:
Nem mondott semmit 3-szor elmentem és ecsetelt.
De nem jobb azóta sem. Mondta hogy vegyek sensodyne fogkrémet.
Nem használ.
Egyébként én is azért mentem SZTK mert ahol fizettem sajnos sokat(nem fogorvosoknál) nem úgy álltak hozzá.
okt. 2. 17:16
10/11 anonim válasza:
Sensodynet arra szoktak ajánlani, ha a fognyak érzékeny, mert pl. visszahúzódott róla az íny, de nem azonnal használ. Ez a havonkénti ecsetelés nekem időhúzásnak tűnik. Azt ugye tudod, hogy ha nem jó a korona, vagy a pótlás másikat kell -ingyen- csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!