Honnan tudhatom, hogy büdös-e a szám?
Figyelt kérdés
A csukló nyalás, tenyérbe lehelés működik?szept. 29. 19:23
2/6 anonim válasza:
Moss fogat, ápold rendesen a szádat, ügyelj a fogaid egészségére, és a gyomrod, beleid egészségére, és akkor nem lesz budos a szad. De ha tesztelni akarod akkod a kezbe lehelos modszer mukodik de legalabb 5 masodpercig legelj mert amugy nem erezni ha csak a szad ele tartod a kezed egy pillanatra.
3/6 A kérdező kommentje:
Egy csoporttársamnak büdös mindig a szája, és felmerült bennem a kérdés hogy ezzel tisztában van-e. Sajnos nagyon büdi neki, és mindig mellém szokott leülni, szólni pedig nem merek neki. :/
szept. 29. 21:54
4/6 anonim válasza:
Igen, az kínos, de valahogy rávezethetnéd. Pl szagolgatod a tenyeredbe lehelt levegőt, majd megkérdezed tőle, hogy "nekem is büdös a szám". Csak megkérdezi, hogy "neked IS??" kinek még, vagy rájön magától, és tesz is ellene.
Lehet, hogy a bölcsesség foga jön ki, az is tud nagyon büdi szájszagot csinálni.
5/6 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb ember nem tudja magáról. Én alaposan mosom a fogamat, szájvíz stb. De én is parázok, hogy nehogy rossz legyen étkezés után a lehelletem, kerülöm is a hagymát stb. Meg a Rossmannban kb 500 forintért lehet venni ilyen kis táskába bedobható szájsprayt, jobb, mint rágódni.
6/6 anonim válasza:
A saját szája büdösségét, ha nem is érzi, a mások reakciójából -elhúzódás, önkéntelen fintor- észre lehet venni, ha figyel egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!