Mennyire gyakori, hogy gyökerkezeles után a fogcsatornaban marad a műszer egy darabja?
Kb. 10 éve volt gyökerkezelve. Most a röntgen gyulladást mutatott
A fogorvos mikroszkópos gyökerkezelest javasolt
Az első alkalommal talált egy negyedik csatornát, amit az előző fogorvos nem kezelt
Most másodszorra talált az egyik csatornában mélyen az előző fogorvos által otthagyott kis alkatrészt. Nem tudja pontosan mi az, készült egy CT (van róla fogalma, de pontosan nem tudta eldönteni) és azt mondja a következő alkalommal megpróbálja eltávolítani, de nem biztos, hogy sikerül neki
Ha nem sikerül eltávolítani és a fertőtlenítést sem lehet megcsinálni, akkor sajnos ki kell húzni
Nekem is azt mondta, hogy rezegteti majd
Neked azonnal kiszedték?
Nekem 10 eve benn van kb.
Sajnos mar nem praktizal az a fogorvos, pedig vissza mentem volna hozza, hogy fizesse ki az uj kezeleseket
Előfordul, nem feltétlen a fogorvos hibája, sokszor a gyokercsatorna olyan lefutasu, hogy elkerülhetlenuk megfeszuk az eszköz munka kozben, es eltorik.
Viszont tajekoztatnia errol, hogy ez megtörtént, azt illett volna.
Egyébként ha annal a gyokecsucsnal nincs gyulladas, nem is feltetlenul kell eltavolitani. Ha csinaltak cbct-t, akkor ez latszik rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!