Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Törvényszerű hogy átszakad...

Törvényszerű hogy átszakad foghúzásnál a hátsó fog húzásánál az iny?

Figyelt kérdés

Nagyon félek mert felül a leghátsó fogam nagyon rossz állapotban van az íny felől szuvas és már fájdogál!

Vagyis nemsokára berobbanhat!

Ki fogom huzatni,csak rá kell hogy vegyem magam!

És sokan azt mondták mivel közel van a gyökere az arcúreghet átszakadhat és az gáz össze kelll varrni én meg attól nagyon félem

szept. 10. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Nekem 3 hátsó fogam húzták a közelmúltban, egyszer sem lett arcüreg-megnyílásom. Amúgy húzás után rögtön ellenőrzik is. Szerintem elég ritka eset lehet, hogy megnyíljon.
szept. 10. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem. Érdemes egy jó szájsebészt keresni és akkor tudod, hogy az elérhető legjobb ellátást kapod.
szept. 10. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem átszakadt, mikor a bölcsességfogam húzták fenn. Bevarrták, és igy jobban jártam mint a másik bölcsesséfogam húzásánál, ami rendben ment, de varrás igy nem volt, és annak meglehetős nagy iny hézaga teli ment mindennel begyulladt, fájt, csontdarabok estek ki belőle.
szept. 10. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Dehogy, nekem is húztak már felülről, semmi ilyesmi nem történt.

Egyébként meg inkább varrják össze, ha kell, a varrás is simán kibírható.(Nekem más miatt varrtak)

szept. 10. 20:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon sajnálom,azóta rendben vagy??
szept. 10. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem nemrégiben 2* is húztak, varrtak, 1* nem, szuvasak voltak.

Minden rendben ment, nem fáj, persze kellemetlen.

Teljes felső fogsor "felújítás" keretében.

szept. 10. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem, ez nagyon ritka.

Bírom amúgy, hogy amikor valaki fogorvoshoz készül, legtöbbeknek van valami rémtörténete a beavatkozással kapcsolatban..

Engem bölcsességfog kihúzása előtt rémisztgettek az állkapcsom kettétörésének lehetőségével😃

szept. 10. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!