Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Zsibbad a szám picit lehet...

Zsibbad a szám picit lehet úgy enni?

Figyelt kérdés
Voltam fogorvosnal furtak fogat. Kaptam érzéstelenítőt, most el van zsibbadva a szam lehet ennem? Vagy meddig nem ehetek?
2024. szept. 10. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
A félrenyelés veszélye miatt azt szokták javasolni, hogy addig ne egyen a páciens, amíg el nem múlik az érzéstelenítő hatása.
2024. szept. 10. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Még nem ehetsz
2024. szept. 10. 14:37
 3/4 A kérdező kommentje:

Hogyan lehet félre nyelni? Hogy nem az emésztő rendszerbe megy a táplálék hanem a masik lyukon?

Es ha ugy ettem lassan lehet belőle valami bajom?

2024. szept. 10. 17:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért nem szokták javasolni, mert ha nem ment ki belőled az érzéstelenítő, akkor azt sem érzed, ha mondjuk megharapod belülről a szád evés közben. Ha nem nyeltél félre, és nem is fáj most sem semmi, hiába ment ki az érzéstelenítő, akkor már nem lehet bajod attól, hogy ettél
2024. szept. 11. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!