Fogszabályzóval szabad cigizni?
szerintem is lehet, de utánna mindig alaposan mosd meg a fogszabályzódat :D
ám ha olyan hogy nem levehetős, akkor is alaposan moss FOGAT :)
Hát lehetni lehet, csak gondolj arra is, ha fehér vagy átlátszó fogszabid van, könnyen elszínezheti, és akkor hiáába adtál ki egy rahedli pénzt hogy esztétikus fogszabályozót viselhess.
nem tudom, felrakták e már neked, de ha még nem, és rendszeresen dohányzol, lehet érdemes lenne inkább hagyományos fémet rakatni. (az olcsóbb is jóval)
A felettem lévő hozzászólásra reagálva.
A fogak fehérsége és a fogszabályzó használatának szükségessége között semmilyen kapcsolat nincs.
Sztem,a cigitől tiszta sárga lesz a fogad...Meg hát a tüdőd iss:D
De am. szabad..De inkább szokj le:D
Ha az emlékeim nem csalnak, volt a gimiben egy osztálytársnőm. Fogszabályzós volt és cigizett, ivott. Nem volt részeges, hanem a bulikon szívesen ivott. :) Semmi baja nem volt a fogszabályzójának, se a fogainak.
Annyi csak, hogy a cigitől sárgul a fog. A fogszabályzónál cigi nélkül is fennáll ez a veszély, mert nehezebben tisztítod. Így a cigivel nagyobb az esély, hogy sárguljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!