Magán fogorvos köteles az EESZT-be bejegyzést írni?
Figyelt kérdés
Dokumentumot is fel kell toltenie hogy mit csinált vagy mi az aktuális státusz?szept. 6. 19:59
1/6 Ypszilon1980 válasza:
Még a TB-s sem tölti fel minden esetben.
3/6 Ypszilon1980 válasza:
Nem sért törvényt, feltölt egy megjelenést, meg egy elszámoló ambuláns lapot, de azon szöveges lelet nem mindig van, ez így van már évek óta.
4/6 A kérdező kommentje:
És ha semmit nem tölt fel..?
szept. 6. 22:11
5/6 Ypszilon1980 válasza:
Az már gáz. De magán az nem tölt fel semmit általában.
6/6 anonim válasza:
Elvileg / törvény szerint mindent kötelesek feltölteni. De ez a gyakorlatban nem mindig van ez igy. Sőt elvileg ha a mentő elvisz, akkor arról is készül mentési lap. Amit 24 órán belül kötelesek fel tölteni az EESZT-be. De gyakorlatilag ez sincs igy. Nekem több mentős mentési lapom nincs feltöltve az EESZT-be. Szóval akár magán akár hagyományos TB alapú, törvény szerint minden esetről kell EESZT-bejegyzést készteni. De mint írtam ez a gyakorlatban nincs igy. Mint írtam nekem több mentős mentési lapom hiányzik az EESZT-ből. De van olyan is! Ami csak az EESZT-be lett feltölve, és papír alapon ki sem adták! Szóval a törvény és a gyakorlat az teljesen más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!