Az baj ha fel eve nem tudtam kontrollra menni a fogszabalyzommal?
nekem volt fogszabalyzom 16 eves korul, en imadtam jarni mert mindig mennem kellett talan 3 hetente vagy nemtom milyen gyakran, es el tudtam logni az orat. Meg az osztalyvezeto vagy ki a tokomnek hivtak az is meglatott kerdezte en mar hova megyek megint, mondtam hozom majd az igazolast, es fogszabalyzasra, de mar nagyon nem tetszett neki mert kb mindig az o orajarol maradtam el, temazarokrol meg felelesek :))) butus vagy ha nem mentel.
Nekem igy lett jo az atlagom mert tobbet tudtam keszulni az anyagbol, es ugyanazt kaptam mint a tobbiek A vagy B verziot szoval tokmind1 volt nekem, akkor is tobbet tudtam keszulni. Azert eleg lustak csinalni egy komplett uj kerdesekkel teli atgondolt hogy ne talaljam ki egyikbol a masikra meg ilyenek, szoval jo volt :))
De amugy semmi nem lesz a fogszabalyzoddal, max ugy maradnak a fogaid fel evre, vagy maradtak. elszinezodessel nincs baj, ha elszakadna vagy valami akkor lenne cikkancs. De a kovetkezo huzas az fajni fog mint a bika farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!