Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az baj ha fel eve nem tudtam...

Az baj ha fel eve nem tudtam kontrollra menni a fogszabalyzommal?

Figyelt kérdés
Semmi gond nincs vele csak mivel feher a gumi egy nagyon kicsit elszinezodott. Csak hirtelen jott az, hogy elkellett utaznom a csaladhoz egesz nyarra es innen nem tudok hazaugrani kontrollra. Amknt haza tudok menni nyilvan az lesz az elso

aug. 24. 22:41
 1/2 anonim ***** válasza:
82%

nekem volt fogszabalyzom 16 eves korul, en imadtam jarni mert mindig mennem kellett talan 3 hetente vagy nemtom milyen gyakran, es el tudtam logni az orat. Meg az osztalyvezeto vagy ki a tokomnek hivtak az is meglatott kerdezte en mar hova megyek megint, mondtam hozom majd az igazolast, es fogszabalyzasra, de mar nagyon nem tetszett neki mert kb mindig az o orajarol maradtam el, temazarokrol meg felelesek :))) butus vagy ha nem mentel.

Nekem igy lett jo az atlagom mert tobbet tudtam keszulni az anyagbol, es ugyanazt kaptam mint a tobbiek A vagy B verziot szoval tokmind1 volt nekem, akkor is tobbet tudtam keszulni. Azert eleg lustak csinalni egy komplett uj kerdesekkel teli atgondolt hogy ne talaljam ki egyikbol a masikra meg ilyenek, szoval jo volt :))

De amugy semmi nem lesz a fogszabalyzoddal, max ugy maradnak a fogaid fel evre, vagy maradtak. elszinezodessel nincs baj, ha elszakadna vagy valami akkor lenne cikkancs. De a kovetkezo huzas az fajni fog mint a bika farka.

aug. 24. 23:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem 3 havonta kell mar mennem csak előzőt a doki mondta le utana nekem meg kikellett mennem Horvat orszagba es majd 31en erek haza, Magyarországra, tudom, hogy fájni fog foleg ugy, hogy a lanc gumi van rajta🥹 de amugy koszonom a valaszt, nagyon cukin fogalmaztal🥰
aug. 24. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!