Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Melyik fogászat a legjobb?

Melyik fogászat a legjobb?

Figyelt kérdés

Melyik a legmodernebb technológiával felszerelt?

Én még olyan fogászatot néztem ki, ahol van ózonkezelés.

aug. 22. 09:07
 1/5 anonim válasza:
100%
Budapest, visage dental
aug. 22. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Hol? Sopronban? Győrben? Budapesten? Nyíregyházán? Esetleg Vlagyivosztokban?

Én Győrbe járok a Solydenthez. Nem tudom hogy ez-e a legjobb, mert (a körzeti fogorvos után) ez az első fogászatom.

Itt nagyon kedvesek, türelmesek és figyelmesek. Minden kezelést óvatosan csinál a doki. Kezelés közben mindig kérdezik, minden oké? Kényelmes? Állítsuk feljebb a széket?

Kezelés közben is kérhetek szünetet ha épp öblítenem kell vagy ilyesmi.

Nem tudtam, hogy minden kezelés előtt enni kell.

Egyik alkalommal amikor úgy mentem, hogy nem ettem előtte, hoztak egy (finom) szendvicset és egy pohár almalevet, amikért külön nem is kellett fizetnem.

A kezelések sem olyan drágák. Pl korona az 68 ezer, ideiglenes korona az 16 ezer. Gyökértömés 15000.

A kezeléseket is a legmodernebb technikával csináljak. Rtg, ct egy perc alatt megvan. Még ilyen szájszkennerük is van amivel 3D-ben beszkennelik a fogaidat.

Gyökértágítás géppel.

Mikroszkóp is van.

Ózonkezelés van-e azt nem tudom.

Fájdalommentesen végeznek mindent. Többféle érzéstelenítő van. Fogkőleszedéshez pl ilyen spary-t használnak. Az nem "megy le" olyan mélyen tehát csak felszínesen érzéstelenít, de éppen elég az a fogkőleszedésre.

Komolyabb kezelésre meg persze szuri.

A szuri beadása kicsit kellemetlen, de előtte arra is! kérhetsz spray érzéstelenítést, ami az ínyedet felszínesen érzésteleníti, így a szurikat sem érzed.

Az érzéstelenítő (a rendes) meg elég durva cucc. Olyan szinten képesek érzésteleníteni az egész állkapcsodat, hogy szó szerint semmit nem érzel. Beszélni alig tudsz, nyelni egyáltalán nem, öblíteni egyáltalán nem.

És ha beadják a szurikat, 3-4 órán keresztül ebben a teljesen lebénult állapotban leszel.

aug. 22. 22:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó, ez hasznos!

Bocsánat, Budapesten gondotlam, bár készen állok utazni is országon belül, ha feltétlenül az kell. Más (fül orr gégészet) miatt már fontolgattam.

aug. 22. 23:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Budapesten is vannak jó (talán jobb) fogászatok mint a Solydent :)
aug. 23. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja, még az jutott eszembe, hogy inkább már ez a brutál érzéstelenítés a kellemetlen. Mint mondtam, 3-4 óráig köpni-nyelni nem tudsz.

Tartott egy órán keresztül a kezelés. Utána ott ültem a váróban (van pihenő szoba is egyébként) egy tálba csurgattam a nyálam mert köpni nem tudtam és elhasználtam kb 3 tekercs papírtörlőt.

De inkább ez, mint hogy érezzek bármit is a kezelésből.

Távozáskor - díjmentesen - még adnak fájdalom csillapítót is, mert az viszont előfordulhat hogy a kezelés után 24 órán belül (vagy később) fájdalmat érezhetsz.

Nálam is volt ilyen, de nagyon enyhe fájdalmat éreztem csak (enyhébbet mint egy átlag fejfájás) és elég volt 1X 1 db fájdalomcsillapítót bevennem.

aug. 23. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!