SOTE Szentkirályi u 40. (FSZOI) fogászaton hogyan történik az ellátás?
Figyelt kérdés
Úgy olvastam a honlapon, nem szükséges időpont. A 8. kerületben van ideiglenes lakcímem és ez alapján területileg is oda tartozom.
Azokhoz lenne kérdésem elsősorban, akik már jártak ott. Tehát ha besétálok oda mondjuk egy tömés miatt, akkor először állapotfelmérés van? Ilyenkor sokat kell várni? Minden alkalommal ugyanaz az orvos kezel?
aug. 13. 11:00
1/1 anonim válasza:
Szia! Én kb egy fél éve voltam ott. Bemész, beállsz a sorba és odamész egy ablakhoz, ahol felveszik az adataidat majd kapsz egy sorszámot. Leülsz a váróba és figyeled a kijelzőn, hogy mikor hívják a te számodat. Nálam mindkétszer elég sokan voltak de viszonylag gyorsan is haladtak szóval nem volt vészes a várakozási idő. Ha jól emlékszem egyszerre 4 orvos vizsgál bent egyidejűleg és mindig ha valaki végzett az egyik pácienssel, akkor hívja a következőt. Szóval ahhoz kerülsz, akinél felszabadul a hely. Először elmondod mi a panaszod, megnézi az orvos, ha olyan a probléma akkor akár ott egyből meg is kezdi a kezelést (pl. ha csak húzni kell azt ott helyben megcsinálják, a tömésben nem vagyok biztos). Illetve ha valami olyan a gond, amire adott időben nincs kapacitás (pl. nálam szájsebész kellett volna, aki aznap nem volt bent) mondják, hogy mikor kell visszamenni és akár átirányítanak a pár száz méterre lévő fogászatra (ugyanúgy hozzájuk tartozik az a rész is, csak ez egy több emeletes nagy épület, itt van szájsebészet, röntgen, meg minden ami csak kellhet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!