Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A szentkirály utcai fogászatra...

A szentkirály utcai fogászatra nem pesti lakcímmel is mehetek?

Figyelt kérdés
Nincs körzeti orvosunk, és nem helyettesíti senki. Nálunk csak hétvégén van ügyelet, meg bármi. Ha holnap odamegyek, ellátnak, vagy legalább elkezdik a kezelést?
2024. aug. 5. 21:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%

Ők döntik el. Előre nem lehet tudni.

És olyan nincs hogy senki nem helyettesíti a körzetit

2024. aug. 5. 21:12
 2/13 A kérdező kommentje:
Hidd el, van. Felhívtam az önkormányzatot, és ők maguk mondták, hogy bocs, de nincs aki helyettesítse a dokit. Ennek két hónapja lassan. Az ügyeletre lehet menni hétvégén, és ennyi. A betegjogi képviselő is megerősítette mindezt.
2024. aug. 5. 21:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Persze, én budai lakcímmel rendelkezem és fogadtak
2024. aug. 5. 21:27
 4/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mehetsz oda, ellátnak.
2024. aug. 5. 23:33
 5/13 A kérdező kommentje:
Hívtam őket. A normál, nem sürgősségi ellátás keretein belül nem mehetnek a nem 8. kerületi lakcímmel rendelkezők. Ezt megszívtam.
2024. aug. 6. 08:10
 6/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
Na várjál, most én eleve sürgősnek gondoltam az esetet, nem normál ellátásnak hittem. Pl. nálunk a mi kerületünk ki van jelölve, ha itt nincsenek a fogászaton, vagy pl. hétvégén, akkor simán elfogadnak. Mondd, hogy nagy fájdalmad van. De amúgy nem értem, hogy oké nálatok nincs fogászat most, de ilyenkor ki kell jelölni egy intézményt, ahová lehet menni.
2024. aug. 6. 08:17
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen, ki kéne jelölni. De nem tették meg. Szóval rohadt gáz.
2024. aug. 6. 08:42
 8/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
Kerületi Önkormányzat, egészségügyi intézmény honlapján nézted?
2024. aug. 6. 09:16
 9/13 A kérdező kommentje:
Fentebb írtam, hogy az önkormányzat maga mondta, hogy NINCS helyettesítés. És a betegjogi képviselő is ezt mondta.
2024. aug. 6. 15:33
 10/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hol laksz?
2024. aug. 6. 15:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!