Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Medicover fogászati klinika...

Medicover fogászati klinika esztétikus egyfelszínű tömés ill kétfelszínű tömés,3 vagy több felszínű ez mit takar (én csak beszeretném normálisan tömetni a fogaim hajlandó vagyok átlag fizuból ilyen csillagászati összegeket fizetni mert muszáj)?

Figyelt kérdés
jöhet vélemény is bár már túl vagyok egs csomó gondolkodáson és ezt választottam valamiért.
2024. júl. 22. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyon leegyszerűsítve egy fognak 5 oldala van:

1) nyelv/szajpadlas feloli,

2) elotte levo fog fele nezo oldala,

3) mogotte levo fog fele nezo oldala

4) orca fele nezo oldala

5) ragofelszini oldala.

Attól függően, hogy a tömés hany felszint erint, beszelunk 1/2/3/4/5 felszinu tomesrol.

Ha csak a ragofelszin erintett, akkor egy felszinu, de ha athajlik valamelyik "oldalara" is a tömés, akkor már tobbfelszinu

2024. júl. 23. 08:54
 2/3 anonim ***** válasza:

De ugyanigy lehet csak a nyelv feloli vagy orca feloli oldal is egyedul eritnett, akkor szintén egy felszínu a tomes.

Metszofogaknal az él az 5. felszín a ragofelszin helyett.

2024. júl. 23. 08:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm.

Ha ìgy nézem akkor baromi dràga egy sima tömés is nem is gondoltam volna.

2024. júl. 24. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!