Fogorvost kéne váltanom? Nagyon szeretem a dokit akihez már gyerekkorom óta járok ( 20+ éve ), mindig nagyon jól rendbetette a fogamat de most már lassan 8 hónapja járok hozzá és semmi sem történik szó szerint a beteg fogaimmal.
8 hónapja elképesztoen elkezdett fájni egy fogam, elmentem vele, meg már amúgy is el kellett volna mert ideje volt a féléves kontrollnak valamint az egyik régi koronám meglazult.
El is mentem, a koronámat újraragasztotta, csináltunk röntgent, elég keményen be volt gyulladva a fájós fogam, kaptam antibiotikumot, attól elmúlt, de gyökérkezelés helyett mindig csak ideiglenes tömést cserélgetett benne 2 hetente, majd most nemrég berakott egy végleges tömést. A baj csak annyi 8 hónap után a kínzó fájdalom valamit a hideg-meleg érzékenység ugyan elmúlt, de harapásra még mindig nagyon érzékeny, kvázi nem tudok enni azon az oldalon. Erre csak azt mondta, hogy ido kell még megnyugszik a fog. Hát nem tudom, 8 hónap kevés lett volna rá? Hozzáteszem mégegyszer, gyökérkezelés nem történt pedig elvileg nagyon durva volt a helyzet amikor mentem vele.
Az újraragasztott koronám egyébként a 8 hónap alatt 3x esett le azóta, mindig visszarakta garanciával meg elvileg "más" ragasztókkal de már most félek hogy mikor fog legközelebb leesni, pedig semmi keményet nem eszek sosem! Volt amikor egy sima lágy csokit ettem és hopp egyszercsak kiesett megint..
Az dokit imádom szeretem, mindig jókat dumálgatunk és konkrétan a háziorvosomtól kezdve mindenki hozzá jár, de kezdem elveszteni a türelmem és a bizalmam :(
“de gyökérkezelés helyett mindig csak ideiglenes tömést cserélgetett benne 2 hetente, majd most nemrég berakott egy végleges tömést”
Ha ideiglenes tömést cserélgetett, majd véglegesen betömte, akkor kellett lennie gyökérkezelésnek is. Nehéz mit mondani úgy, hogy fogalmam sincs, hogy pontosan milyen kezelések történhettek. Összességében azt gondolom, hogy ez egy erős bizalmi kapcsolat. Ha nem sikerül sehogysem a panaszod megoldani, akkor menj máshoz.
#2 pedig nem volt gyökérkezelés!
Az elején megnyitotta a tetejét a fogamnak, de nem matatott benne, nem került elo semmilyen gyökérkezelos eszköz. Volt már több gyökérkezelésem is, biztos vagyok benne, hogy ez nem az volt. Egyszeruen kicsit megnyitotta, tett bele egy nagyon rossz szagú kb. 3-4mm-es gyógyszert, egy ideiglenes tömést a tetejére, majd onnantól hónapokon át az ideiglenes tömést cserélgettük benne, és kb. 3 hete van benne a végleges. Csak ráharapásra sajnos ugyanúgy fáj. Azért nem tudtam még visszamenni mert jelenleg nem vagyok Magyarországon, de idopontom már van Augusztus elejére. Vele sajnos nem tudtam beszélni, mert mindig az asszisztense veszi fel a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!