Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Időpont kérés fogorvoshoz?

Időpont kérés fogorvoshoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Időpontot szeretnék kérni a fogorvoshoz, viszont ennek mi a pontos menete?

Az oké, hogy felhívom, de kivel fogok beszélni, az orvossal vagy az asszisztenssel? megfogják kérdezni, hogy miért szeretnék menni? vagy jó ha megemlítem, hogy letört egy kis darab a fogamból, de nem fáj?

Mielőtt letámadnátok eddig szüleim kérték az időpontot neten illetve volt, hogy neten foglaltam de ennél a doktornál csak telefonon lehet :)

2024. júl. 19. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Asszisztens vagy recepciós fogja felvenni. Igen, mondd el, hogy mi a probléma. Nem kell hangsúlyozni, hogy nem fáj, kivéve, ha nem bánod, ha nagyon sokára kapsz csak időpontot. Persze, ha magánorvoshoz mész, akkor ez nem nagyon számít. Ha fájna, azt viszont hangsúlyozni kellene, hátha elorevennenek.
2024. júl. 19. 22:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Az asszisztens szokta felvenni a telefont, kivéve ha épp egyedül van a doki, olyankor ő maga veszi fel. Bemutatkozol, elmondod, hogy időpontot szeretnél ezért és ezért, és javasol egy szabad időpontot. Lehet, hogy TAJ számot is kér, de ha már voltál nála, akkor benne vagy a rendszerben.
2024. júl. 19. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben személyesen mennék be időpontot kérni. A tapasztalatom az, hogy olyankor tudnak hamarabbi időpontot is adni, ha kéred.
2024. júl. 20. 17:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Fogászati asszisztens vagyok. Az esetek többségében mi vesszük fel, de van, ahol van recepció is. Ne gondold túl, teljesen jó az, ahogy leírtad. “Jónapot kívánok, xy vagyok, időpontot szeretnék kérni yx doktornőhöz/úrhoz, mert letört a fogamból egy darab.” Meg fog kérdezni pár dolgot, pl mikor történt, érzékeny-e, esetleg fáj-e stb. Utána megbeszélitek a megfelelő időpontot, és kész is vagy. Teljesen természetes, hogy bizonytalan vagy, sokan rühellnek telefonálni (még én is, hiába a munkám része) fogorvost hívni meg pláne senki nem szeret. Egy apró megjegyzés egy előttem adott válaszhoz: ne menj be ezért személyesen. Semmivel sem tudunk előbb időpontot adni, ez nem így működik, úgy töltjük fel a helyeket, ahogy tudjuk. Illetve kisebb helyeken, pl körzetes rendelőben, ahol általában egy orvos dolgozik egy asszisztensel, nagyon zavaró, ha random emberek beesnek ilyesmik miatt, feltartja a rendelést.
2024. júl. 20. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!