Mióta fogszabályzóm van elsárgultak a fogaim. mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Még mielőtt felrakták a fogszabályzóm a felső fogsoromra szép fehérek voltak. (az alsóra nem kellet azok a fogaim még fehérek) De felső fogsorom elsárgult pedig napi 2x fogat mosok, takarítok. De még mindig sárga sőt a ragasztón jobban látszik mennyire elszíneződőt. A dokim azt mondta majd ha leveszik akkor letisztítja ne aggódjak de, sajnos engem nagyon zavar.2009. jan. 6. 16:42
1/4 anonim válasza:
Szia
Szerintem se tudsz mit tenni, ne piszkáld amikor leveszik gyönyörűen ki tudja majd neked fehéríteni. Nem éri meg most belekutyulni :) biztosan nem olyan csúnya, szerintem ne zavarjon.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi, lehet hogy csak az én szemem látja így....
2009. jan. 6. 18:34
3/4 anonim válasza:
sok emberne van ez igy, nem tudsz ellene tenni, amikor leszedik, sokkal jobban fog kinezni, bizz az orvosban.
4/4 anonim válasza:
Még mindig jobb, hogy csak sárga, mint ha romlana is a szabályzó alatt az orvos hibájából.
Le fogja szedni, ne aggódj, addig pedig próbálj türelmes lenni. Ha fotón esetleg zavarna, retusáld ki photoshop-ban. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!