Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon fájdalmas lesz a...

Nagyon fájdalmas lesz a kiszedése?

Figyelt kérdés
Egy olyan felső 4es fognak, ami teljesen le van törve, sőt még beljebb is, gyökérkezelésre várt, de semmi fájdalmam nem volt/nincs vele
júl. 6. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A kiszedés nem szokott nagyon fájni. Utána szokott legfeljebb.
júl. 6. 14:14
 2/8 anonim ***** válasza:
A fogászat inkább kellemetlen szokott lenni, nem fájdalmas. Én sose a fájdalom miatt féltem a fogászattól.
júl. 6. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor és ott meg sem érzed, úgy le leszel zsibbasztva. Majd ha kimegy az érzéstelenítő fájhat. De ez sem törvényszerű. Nekem az utolsó nagyon fájt, de a fájdalomcsillapító segített.
júl. 6. 15:02
 4/8 A kérdező kommentje:
#2 akkor te szerencsés vagy, sokszor nagyon meg voltam kínozva már, olyankor is amikor max mennyiségű érzéstelenítőt kaptam, utólag mondták csak, hogy hát igen, sajnos ott nem hat az érzéstelenítő ahol baj volt...
júl. 6. 16:31
 5/8 anonim ***** válasza:
A gyökér kezelésnél valóban nem hat az érzéstelenítő, legalábbis nekem nem hatott, de foghúzásnál sosem fájt. Még akkor sem, amikor a bölcsesség fogaimat bányászták ki. Utána igen, de arra ott a fájdalom csillapító.
júl. 7. 01:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Gyökérkezelés, rezekció, gyulladt fog húzása, ciszta eltávolítás, cisztás fog húzása... Egyiknél sem hatott 🥳

Ez azért érdekel, mert a röntgenen látszik, hogy gyökérkezelni kellett volna, de csak egy pukli jelezte nekem az ínyemen, hogy valami nem jó

júl. 7. 02:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fájt a foghúzásom, pedig el voltam zsibbasztva rendesen. Igaz egy gyulladt hátsó fog volt és előttd már kisugárzott a fél fejemre a fájdalom. Akkor meg is fogadtam, hogy nagyom fogok vigyázni ezután a fogaimra, mdet nem akarok több húzást átélni. Már hármat kihúztak sajnos, ebből 2 fájt.
júl. 8. 23:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, mert nekem meg utána mintha elvágták volna a fájdalmat, amit a gyulladt fog okozott. Szóval megérte túlesni rajta.
júl. 8. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!